Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Danny Geerdink awarded the Backer Prize for the best PhD thesis in Organic Chemistry in The Netherlands 2013

12 mei 2014

At the Wageningen symposium of the KNCV, it was announced that Dr. Danny Geerdink, (Prof. Dr. Adri Minnaard and Dr. Anna Hirsch, Bio-organic Chemistry) has been awarded the Backer Prize for the best PhD thesis in Organic Chemistry in The Netherlands 2013. His thesis is entitled: Total synthesis of enantiopure lipids : on mycobacterial glycolipids and a putative sex pheromone of Trichogramma turkestanica

Danny Geerdink will give a lecture at the NWO CHAINS meeting in November.

Laatst gewijzigd:08 juli 2014 14:15

Meer nieuws

 • 21 maart 2018

  Merels in de stad minder gezond, maar leven langer

  Merels in de stad leven langer dan hun soortgenoten in de bossen, maar zijn minder gezond zijn dan hun familie op het platteland. Dat blijkt uit een studie van RUG biologen in vijf Europese steden die op 21 maart is gepubliceerd in het tijdschrift Biology...

 • 20 maart 2018

  Mysterie van supergeleidingskoepel opgelost

  Natuurkundigen van de RUG hebben, met collega’s uit Nijmegen en Hong Kong, een enkele laag wolfraam-disulfide supergeleidend gemaakt met behulp van een elektrisch veld.  Hun metingen laten de typerende ‘koepelvormige’ supergeleidende fase zien en kunnen...

 • 19 maart 2018

  Hittegolven in de toekomst extremer door drogere bodem

  Hittegolven in de toekomst extremer door drogere bodem