Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Danny Geerdink awarded the Backer Prize for the best PhD thesis in Organic Chemistry in The Netherlands 2013

12 mei 2014

At the Wageningen symposium of the KNCV, it was announced that Dr. Danny Geerdink, (Prof. Dr. Adri Minnaard and Dr. Anna Hirsch, Bio-organic Chemistry) has been awarded the Backer Prize for the best PhD thesis in Organic Chemistry in The Netherlands 2013. His thesis is entitled: Total synthesis of enantiopure lipids : on mycobacterial glycolipids and a putative sex pheromone of Trichogramma turkestanica

Danny Geerdink will give a lecture at the NWO CHAINS meeting in November.

Laatst gewijzigd:08 juli 2014 14:15

Meer nieuws

 • 12 december 2018

  Vervuiling leidt tot risico's voor Arctische ganzen

  Vervuiling van lucht, water en bodem kan verstrekkende gevolgen hebben voor dieren in poolgebieden. Een internationaal team onder leiding van Isabella Scheiber, Maarten Loonen en Jan Komdeur van de Rijksuniversiteit Groningen, met collega's van de universiteiten...

 • 30 november 2018

  NTU Singapore and UG sign Double Doctorate agreement

  The highly ranked Nanyang Technological University ( NTU ) in Singapore and the University of Groningen (UG) have signed a Collaborative Degree PhD Programme in Materials and Nanoscience/-engineering . This agreement allows for the co-supervision of...

 • 29 november 2018

  SLF Afstudeerprijs voor student Technische Bedrijfskunde

  Masterstudent Bram Klein Kranenbarg van de Rijksuniversiteit Groningen heeft de SLF Afstudeerprijs 2018 gewonnen. Hij nam het in de finale op tegen Collin Drent van de Technische Universiteit Eindhoven. De jury koos unaniem Bram Klein Kranenbarg als...