Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Danny Geerdink awarded the Backer Prize for the best PhD thesis in Organic Chemistry in The Netherlands 2013

12 mei 2014

At the Wageningen symposium of the KNCV, it was announced that Dr. Danny Geerdink, (Prof. Dr. Adri Minnaard and Dr. Anna Hirsch, Bio-organic Chemistry) has been awarded the Backer Prize for the best PhD thesis in Organic Chemistry in The Netherlands 2013. His thesis is entitled: Total synthesis of enantiopure lipids : on mycobacterial glycolipids and a putative sex pheromone of Trichogramma turkestanica

Danny Geerdink will give a lecture at the NWO CHAINS meeting in November.

Laatst gewijzigd:08 juli 2014 14:15

Meer nieuws

 • 05 september 2018

  Broedplaats voor slimme technologie

  ‘Samenwerking tussen De Hanzehogeschool, Rijksuniversiteit Groningen, het UMCG en industrie op het gebied van slimme technologie leidt tot innovatie en nieuwe bedrijvigheid.’ Dat zegt Hugo Velthuijsen, directeur van het Marion van Os Centrum voor Ondernemerschap...

 • 24 augustus 2018

  Bart van Wees benoemd tot Ridder in de Orde van de Nederlandse Leeuw

  Prof.dr.ir. Bart van Wees is donderdag benoemd tot Ridder in de Orde van de Nederlandse Leeuw.

 • 21 augustus 2018

  Duizenden sterfgevallen voorkomen door vaccinaties

  Vaccineren helpt, concludeert RUG-promovendus Maarten van Wijhe in zijn proefschrift The public health impact of vaccination programmes in the Netherlands. Van Wijhe onderzocht Rijksvaccinatieprogramma’s gericht op zeven ziektes, en concludeert dat...