Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Openingstijden universiteit en universiteitsbibliotheek rond Pasen

16 april 2014

De Rijksuniversiteit Groningen is gesloten van vrijdag 18 tot en met maandag 21 april, in verband met Goede Vrijdag en Tweede Paasdag. De Universiteitsbibliotheek is 18 en 19 april geopend en 20 en 21 april gesloten. Voor een volledig overzicht van de openingstijden van de bibliotheek, zie Opening hours 2013-2014 .

Laatst gewijzigd:15 januari 2018 10:48
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 23 februari 2018

  Schaatsprestaties voorspellen met geautomatiseerde analyses

  Sport, wetenschap en het bedrijfsleven zetten de eerste stap richting digitalisering van de schaatssport. De kracht van deze samenwerking is dat iedere partij zich kan focussen op zijn eigen expertise. Mede dankzij de Data Services Hub van KPN kunnen...

 • 22 februari 2018

  Op zoek naar ons zesde zintuig: timing

  Hedderik van Rijn, adjunct-hoogleraar Cognitieve Wetenschappen en Neurowetenschappen, kreeg in 2017 een prestigieuze NWO Vici-beurs toegekend. Hij kreeg anderhalf miljoen euro voor zijn onderzoek naar hoe mensen hun handelen timen. De bestaande theorie...

 • 22 februari 2018

  Een stappenplan voor Man Made Blue Zones - Nieuwe blog door Koert van Ittersum

  Zelf een gebied creëren waarbinnen alle mensen gelukkig en gezond oud worden, oftewel een Man Made Blue Zone, spreekt enorm tot de verbeelding. Maar welke concrete stappen we moeten ondernemen om zo'n gebied te realiseren, is vaak niet duidelijk. Hoogleraar...