Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Openingstijden universiteit en universiteitsbibliotheek rond Pasen

16 april 2014

De Rijksuniversiteit Groningen is gesloten van vrijdag 18 tot en met maandag 21 april, in verband met Goede Vrijdag en Tweede Paasdag. De Universiteitsbibliotheek is 18 en 19 april geopend en 20 en 21 april gesloten. Voor een volledig overzicht van de openingstijden van de bibliotheek, zie Opening hours 2013-2014 .

Laatst gewijzigd:12 maart 2018 12:27
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 25 mei 2018

  Nieuwe cursusronde Talencentrum: zomer 2018

  Het Talencentrum van de Rijksuniversiteit Groningen biedt een nieuwe cursusperiode aan in de zomer van 2018: Nederlands voor anderstaligen, Nederlands voor Nederlandstaligen, Engels, Duits en Spaans. De online inschrijving is geopend! www.rug.nl/ta...

 • 24 mei 2018

  Deel antipestprogramma’s effectief

  Iedereen is ervan doordrongen dat pesten onwenselijk is. De consequenties voor kinderen die op school gepest worden, zijn bijzonder negatief: van slechte schoolprestaties tot psychische klachten als depressiviteit, klachten die kunnen aanhouden tot...

 • 23 mei 2018

  Nederlandse vraag naar gas zal flink stijgen door elektrificatie van huizen en transport

  Overstappen op elektrisch verwarmde huizen en transport via elektrisch aangedreven vervoermiddelen zijn twee belangrijke maatregelen om de CO2-uitstoot in Nederland terug te dringen en ons land minder afhankelijk te maken van fossiele energie zoals...