Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Openingstijden universiteit en universiteitsbibliotheek rond Pasen

16 april 2014

De Rijksuniversiteit Groningen is gesloten van vrijdag 18 tot en met maandag 21 april, in verband met Goede Vrijdag en Tweede Paasdag. De Universiteitsbibliotheek is 18 en 19 april geopend en 20 en 21 april gesloten. Voor een volledig overzicht van de openingstijden van de bibliotheek, zie Opening hours 2013-2014 .

Laatst gewijzigd:12 maart 2018 12:27

Meer nieuws

 • 13 november 2018

  De toekomst is digitaal, nu jij nog

  Voor zijn promotieonderzoek naar de geschiedschrijving van de Leeuwarder Courant analyseerde Marcel Broersma jaren geleden vergeeld krantenpapier. Door de intrede van digitalisering verschoof zijn onderzoek naar sociale media, nieuwe vormen van mediagebruik...

 • 13 november 2018

  Best Working Paper Award voor Drijfhout, Van Doorn en Van Ittersum

  Drijfhout, Van Doorn en Van Ittersum willen bijdragen aan de strijd tegen de wereldwijde voedselverspilling door consumenten bewuster te maken van hun (verspillende) gedrag. Zij onderzoeken daartoe de besluitvorming van consumenten bij het kopen, consumeren...

 • 12 november 2018

  Aletta Westra wint Stimuleringsprijs Autisme 2018

  Aletta Westra wint Stimuleringsprijs Autisme 2018