Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Handen uit de mouwen: 1000 vrijwilligers gezocht

27 maart 2014

Eén maand vol evenementen: de 400ste verjaardag van de Rijksuniversiteit Groningen wordt gevierd met een bijzonder feestprogramma rond het thema For Infinity (4∞). Een groot RUG400-team werkt met veel noordelijke partners aan de organisatie van het uitgebreide programma. Het RUG400-team is nu op zoek naar 1000 vrijwilligers die willen helpen om samen alle evenementen mogelijk te maken.

Van 15 mei t/m 15 juni valt bijna iedere dag wat te beleven: grote en kleine evenementen, in stad en ommeland, voor jong en oud, overdag, ’s avonds en ’s nachts. En bij alle evenementen is hulp nodig: de DNA-experience, 400 dagen voor 400 vragen, spectaculair muziektheater Voor Eeuwig, de Gift for Infinity, De Nacht van Kunst & Wetenschap, Walk for Infinity, Lauwersloop, Maskerade, het grote slotfeest en nog veel meer. Op www.rug400.nl kan iedereen zich als vrijwilliger aanmelden.

Onvergetelijke ervaring

Samen met het RUG400-team de handen uit de mouwen steken en een onvergetelijke feestmaand neerzetten. Meewerken aan zo’n grote organisatie en deel uitmaken van een groot team. En met z’n allen de maand afsluiten met een gezellige afterparty voor alle vrijwilligers. Meewerken aan de organisatie van een groots feest; misschien een leerzame, maar in elk geval onvergetelijke ervaring!

Grote taken, kleine taken

Zo gevarieerd als het programma is, zo gevarieerd zijn ook de taken: op- en afbouw van evenementen, kaartcontrole, uitdelen consumptiemunten, begeleiden bezoekers, decoratiewerk, promotiewerk of horecawerk en nog veel meer. Iedereen kan een bijdrage leveren.

Handen uit de mouwen!
Handen uit de mouwen!
Laatst gewijzigd:15 september 2017 15:34
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 25 mei 2018

  Een genschakelaar om gezond oud te kunnen worden

  Ouder worden gaat vaak gepaard met een afname van spierkracht en het ontstaan van ouderdomsziekten. Het is bekend dat een caloriebeperkt dieet verouderingsprocessen kan vertragen en daardoor het ontstaan van deze ziekten. Onderzoekers van het European...

 • 24 mei 2018

  Familie IC-patiënten tevreden over kwaliteit einde-leven-zorg

  Familieleden van patiënten op de Intensive Care vinden de kwaliteit van de zorg die daar geboden wordt, goed. Ze zijn in het bijzonder tevreden over de zorg aan het einde van het leven. Als verbeterpunt geven families aan dat ze meer betrokken hadden...

 • 24 mei 2018

  Deel antipestprogramma’s effectief

  Iedereen is ervan doordrongen dat pesten onwenselijk is. De consequenties voor kinderen die op school gepest worden, zijn bijzonder negatief: van slechte schoolprestaties tot psychische klachten als depressiviteit, klachten die kunnen aanhouden tot...