Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Handen uit de mouwen: 1000 vrijwilligers gezocht

27 maart 2014

Eén maand vol evenementen: de 400ste verjaardag van de Rijksuniversiteit Groningen wordt gevierd met een bijzonder feestprogramma rond het thema For Infinity (4∞). Een groot RUG400-team werkt met veel noordelijke partners aan de organisatie van het uitgebreide programma. Het RUG400-team is nu op zoek naar 1000 vrijwilligers die willen helpen om samen alle evenementen mogelijk te maken.

Van 15 mei t/m 15 juni valt bijna iedere dag wat te beleven: grote en kleine evenementen, in stad en ommeland, voor jong en oud, overdag, ’s avonds en ’s nachts. En bij alle evenementen is hulp nodig: de DNA-experience, 400 dagen voor 400 vragen, spectaculair muziektheater Voor Eeuwig, de Gift for Infinity, De Nacht van Kunst & Wetenschap, Walk for Infinity, Lauwersloop, Maskerade, het grote slotfeest en nog veel meer. Op www.rug400.nl kan iedereen zich als vrijwilliger aanmelden.

Onvergetelijke ervaring

Samen met het RUG400-team de handen uit de mouwen steken en een onvergetelijke feestmaand neerzetten. Meewerken aan zo’n grote organisatie en deel uitmaken van een groot team. En met z’n allen de maand afsluiten met een gezellige afterparty voor alle vrijwilligers. Meewerken aan de organisatie van een groots feest; misschien een leerzame, maar in elk geval onvergetelijke ervaring!

Grote taken, kleine taken

Zo gevarieerd als het programma is, zo gevarieerd zijn ook de taken: op- en afbouw van evenementen, kaartcontrole, uitdelen consumptiemunten, begeleiden bezoekers, decoratiewerk, promotiewerk of horecawerk en nog veel meer. Iedereen kan een bijdrage leveren.

Handen uit de mouwen!
Handen uit de mouwen!
Laatst gewijzigd:15 september 2017 15:34
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 16 augustus 2018

  Rijksuniversiteit Groningen op plaats 66 in belangrijke Shanghai-ranking

  De Rijksuniversiteit Groningen is zeven plaatsen gedaald in de 2018 Academic Ranking of World Universities (ARWU, ook wel ‘Shanghai-ranking’). De RUG staat nu op 66 en is daarmee de op een na hoogste geklasseerde Nederlandse universiteit, na de Universiteit...

 • 16 augustus 2018

  Colleges volgen onder de (Noorder)zon

  Op donderdag 23 augustus barst het 10-daagse Noorderzon Performing Arts Festival weer los in het mooie Noorderplantsoen. Jong en oud komen dankzij de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) een stuk slimmer thuis van het goed bezochte en internationale Noorderzon...

 • 14 augustus 2018

  Hartfalen stimuleert tumorgroei

  Een hart dat als gevolg van een hartinfarct versleten is en minder goed bloed rondpompt, scheidt stoffen af die tumorgroei stimuleren. Dat blijkt uit onderzoek met muismodellen, ondersteund met gegevens uit bevolkingsonderzoek PREVEND, uitgevoerd door...