Nieuwe Unifocus: Scheikunde Proeven bij Science LinX, het nieuwe onderwijs aan de RUG en cryptische boodschappen in reclame

12 februari 2014

De nieuwe Unifocus, het videomagazine van de RUG, staat online. In deze editie:

• Scheikunde proeven. Science LinX van de RUG biedt scholen de mogelijkheid allerlei scheikundige proeven op de faculteit uit te voeren. Leerlingen doen bijzondere experimenten, die niet op school te doen zijn.
  • Onderwijs voor altijd, het studeren van straks. Jaap Mulder, coördinator Docentprofessionalisering Hoger Onderwijs, legt uit waarom onderwijs voor de RUG hoog op de agenda staat. Ook gaat hij na wat het studeren van straks inhoudt: wat blijft en wat verandert er?
  • Cryptische boodschappen. Student Patty Huijbers deed binnen het Research Assistants Programme van de Faculteit der Letteren onderzoek naar cryptische boodschappen in reclame.

In het online videomagazine Unifocus worden wekelijks drie onderwepen belicht die annex zijn met de Rijksuniversiteit Groningen, op het gebied van onderzoek (en samenleving), studentenleven, onderwijs, beleid en internationalisering.

Bekijk de volledige nieuwste Unifocus .

Laatst gewijzigd:05 januari 2018 11:31
printOok beschikbaar in het: English