Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Alumna Nonhlanhla Dube wint Nederlandse Master Scriptieprijs

13 februari 2014

RUG-alumna Nonhlanhla Dube (30) is uitgeroepen tot winnares van de Nederlandse Master Scriptieprijs Logistiek 2014. Voor haar afstudeeronderzoek bestudeerde zij de rol van overheden bij humanitaire logistiek. Tijdens de finaledag bij Technische Unie in Alphen aan den Rijn wist Dobe de jury ervan te overtuigen dat haar onderzoek en de bijbehorende scriptie zeer waardevol zijn voor de logistieke sector.

Nonhlanhla Dube
Nonhlanhla Dube

Dube deed de research master Operations Research and Operations Management aan de Faculteit Economie en Bedrijfskunde.

Impact

TU/e-student Jaap Arts (21) won de Bachelor Scriptieprijs. Juryvoorzitter prof. Jack van der Veen, voorman van de Vereniging Logistiek Management, roemde beide scripties vanwege hun impact op het logistieke werkveld. ‘Beide winnaars hebben een relevant vraagstuk gekozen en veel tijd in hun onderzoek gestoken. De uitkomsten zijn dan ook zeer waardevol.’

Laatst gewijzigd:15 september 2017 15:33

Meer nieuws

 • 13 november 2018

  De toekomst is digitaal, nu jij nog

  Voor zijn promotieonderzoek naar de geschiedschrijving van de Leeuwarder Courant analyseerde Marcel Broersma jaren geleden vergeeld krantenpapier. Door de intrede van digitalisering verschoof zijn onderzoek naar sociale media, nieuwe vormen van mediagebruik...

 • 12 november 2018

  Symposium 'Gaswinning, aardbevingen en wat nu?' op 15 november a.s.

  Het Groninger Universiteitsfonds (GUF) bestaat dit jaar 125 jaar. Tijdens een speciaal symposium met de titel ‘Gaswinning, aardbevingen en wat nu?’ op donderdag 15 november 2018, wordt daarom de 'Ubbo Emmiuspenning voor bijzondere maatschappelijke verdiensten'...

 • 12 november 2018

  Aletta Westra wint Stimuleringsprijs Autisme 2018

  Aletta Westra wint Stimuleringsprijs Autisme 2018