Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Alumna Nonhlanhla Dube wint Nederlandse Master Scriptieprijs

13 februari 2014

RUG-alumna Nonhlanhla Dube (30) is uitgeroepen tot winnares van de Nederlandse Master Scriptieprijs Logistiek 2014. Voor haar afstudeeronderzoek bestudeerde zij de rol van overheden bij humanitaire logistiek. Tijdens de finaledag bij Technische Unie in Alphen aan den Rijn wist Dobe de jury ervan te overtuigen dat haar onderzoek en de bijbehorende scriptie zeer waardevol zijn voor de logistieke sector.

Nonhlanhla Dube
Nonhlanhla Dube

Dube deed de research master Operations Research and Operations Management aan de Faculteit Economie en Bedrijfskunde.

Impact

TU/e-student Jaap Arts (21) won de Bachelor Scriptieprijs. Juryvoorzitter prof. Jack van der Veen, voorman van de Vereniging Logistiek Management, roemde beide scripties vanwege hun impact op het logistieke werkveld. ‘Beide winnaars hebben een relevant vraagstuk gekozen en veel tijd in hun onderzoek gestoken. De uitkomsten zijn dan ook zeer waardevol.’

Laatst gewijzigd:15 september 2017 15:33
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 25 mei 2018

  Nieuwe cursusronde Talencentrum: zomer 2018

  Het Talencentrum van de Rijksuniversiteit Groningen biedt een nieuwe cursusperiode aan in de zomer van 2018: Nederlands voor anderstaligen, Nederlands voor Nederlandstaligen, Engels, Duits en Spaans. De online inschrijving is geopend! www.rug.nl/ta...

 • 25 mei 2018

  Een genschakelaar om gezond oud te kunnen worden

  Ouder worden gaat vaak gepaard met een afname van spierkracht en het ontstaan van ouderdomsziekten. Het is bekend dat een caloriebeperkt dieet verouderingsprocessen kan vertragen en daardoor het ontstaan van deze ziekten. Onderzoekers van het European...

 • 24 mei 2018

  Familie IC-patiënten tevreden over kwaliteit einde-leven-zorg

  Familieleden van patiënten op de Intensive Care vinden de kwaliteit van de zorg die daar geboden wordt, goed. Ze zijn in het bijzonder tevreden over de zorg aan het einde van het leven. Als verbeterpunt geven families aan dat ze meer betrokken hadden...