Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Chinese-Dutch Energy Services Dialogue at JBI

29 januari 2014

In January, the second meeting of the Energy Services Dialogue (EnS)was held in Groningen, hosted by the Dynamic Systems group of the Johann Bernoulli Institute for Mathematics and Computer Science. Several universities from China and the Netherlands presented their case studies related to energy. The Chinese researchers came from the Tsinghua University and the University of Science and Engineering Beijing in China.

The goal of the EnS meetings is to set up a common research agenda in the field of ICT for Energy for the next 3 to 5 years, thus providing service infrastructures for the energy sector and giving new energy to the field of service science.

For more information please visit the EnS website .

EnS
EnS
Laatst gewijzigd:10 april 2018 09:32

Meer nieuws

 • 16 mei 2018

  Het nut van algen boven water

  Tussen de Bahama’s en Ierland goten algenonderzoeksters Maria van Leeuwe en Jacqueline Stefels van de RUG honderden liters oceaanwater door hun filters. Ze voeren op onderzoeksschip de Pelagia een etappe van de NICO-expeditie mee. Het Netherlands Initiative...

 • 09 mei 2018

  Petra Rudolf gekozen tot nieuwe voorzitter European Physical Society

  RUG-hoogleraar Experimentele Vaste Stof Fysica Petra Rudolf is verkozen tot 'president' van de European Physical Society (EPS). Met ingang van april 2019 zal zij deze organisatie, die natuurkundige vakverenigingen in heel Europa (inclusief Turkije en...

 • 08 mei 2018

  Professor Sijbren Otto wint eervolle Royal Society of Chemistry Award

  Aan hoogleraar Systeemchemie Sijbren Otto van de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) is de Supramolecular Chemistry Award 2018 van de Britse Royal Society of Chemistry toegekend. Otto ontvangt deze tweejaarlijkse prijs voor zijn bijdrage aan het onderzoek...