Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Chinese-Dutch Energy Services Dialogue at JBI

29 januari 2014

In January, the second meeting of the Energy Services Dialogue (EnS)was held in Groningen, hosted by the Dynamic Systems group of the Johann Bernoulli Institute for Mathematics and Computer Science. Several universities from China and the Netherlands presented their case studies related to energy. The Chinese researchers came from the Tsinghua University and the University of Science and Engineering Beijing in China.

The goal of the EnS meetings is to set up a common research agenda in the field of ICT for Energy for the next 3 to 5 years, thus providing service infrastructures for the energy sector and giving new energy to the field of service science.

For more information please visit the EnS website .

EnS
EnS
Laatst gewijzigd:10 april 2018 09:32

Meer nieuws

 • 20 november 2018

  Prof. dr. Dirk Slotboom wint FSE Teaching Award 2017

  Op de Education Day van de Faculty of Science and Engineering is de winnaar van de Faculty Teaching Award 2017 onthuld: prof. dr. Dirk Slotboom is verkozen tot FSE-docent van het jaar 2017.

 • 15 november 2018

  Keuzegids 2019: RUG-opleidingen constant in de Nederlandse top

  Tien bacheloropleidingen aan de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) krijgen dit jaar van de Keuzegids Universiteiten het kwaliteitszegel Topopleiding, waarmee ze tot de top van het Nederlandse wetenschappelijke onderwijs behoren. In de categorie ‘Brede...

 • 14 november 2018

  De lift tussen leven en dood

  De celmembraan is de grens van het leven. Dit dunne vettige omhulsel houdt de inhoud van de cel bij elkaar. De transporteiwitten in die membraan zijn van levensbelang. Ze zorgen voor contact en uitwisseling met de buitenwereld. RUG-hoogleraar biochemie...