Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Inschrijving examentraining VWO en HAVO van de Rijksuniversiteit Groningen nu geopend!

06 januari 2014

De Rijksuniversiteit Groningen biedt ook in 2014 examentrainingen aan voor leerlingen van 6 VWO met de vakken Wiskunde A, Wiskunde B, Wiskunde C, Natuurkunde, Nieuwe Natuurkunde, Scheikunde, Biologie, M& O, Economie en Engels. Voor het tweede jaar worden ook examentrainingen aangeboden aan leerlingen van 5 HAVO met de vakken Engels, Natuurkunde, Wiskunde A en Wiskunde B.

Er worden drie soorten examentrainingen aangeboden in wiskunde A, wiskunde B, wiskunde C, natuurkunde, nieuwe natuurkunde, scheikunde, biologie, economie, management & organisatie en Engels:

1.   De voorbereiding op het examen van het eerste tijdvak. Deze vindt plaats in vijf periodes in maart, april en mei.

2.   De voorbereiding op het examen van het eerste tijdvak in Engels (Talentraining). Deze vindt plaats in periodes in maart, april en mei.

3.   De voorbereiding op het tweede tijdvak (met uitzondering van Engels). De herexamentraining vindt plaats op zaterdag 14 en zondag 15 juni 2014.

De reguliere examentraining duurt drie dagen die elk beginnen om 10.00 uur en uiterlijk om 21.30 uur eindigen. De kosten voor deze trainingen bedragen €315. De talentraining Engels duurt twee dagen welke beginnen om 10.00 uur en eindigen om 15.00 uur, de kosten voor de talentraining bedraagt €135. Op de website kunt u direct zien of u in aanmerking komt voor onze kortingsactie.

Door de jaren heen zijn talloze leerlingen geholpen bij het slagen voor hun eindexamen of bij de loting van de studie van eerste keuze. Vanaf nu is de inschrijving voor de examentraining geopend. Wees er snel bij, want het aantal plekken is beperkt!

Laatst gewijzigd:15 januari 2018 11:43

Meer nieuws

 • 18 oktober 2018

  Fotoreportage: de Ocean Grazer

  Fotoreportage over de Ocean Grazer van de RUG, een systeem om energie op zee te ‘oogsten’ en op te slaan.

 • 16 oktober 2018

  Digital Society Conferentie Nederlandse universiteiten

  De digitale informatietechnologie dringt steeds dieper door in onze samenleving. Daarom organiseren de veertien Nederlandse universiteiten, verenigd in de VSNU, op dinsdag 27 november de internationale Digital Society Conference in de Rijtuigenloods...

 • 16 oktober 2018

  Consultatiebureaus voor ouderen niet effectief

  Kan een Consultatiebureau voor ouderen er voor zorgen dat (kwetsbare) ouderen zo gezond mogelijk oud worden? Nee, zo blijkt uit onderzoek van het UMCG, Rijksuniversiteit Groningen, Hogeschool Windesheim en Leyden Academy on Vitality and Ageing.