Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Inschrijving examentraining VWO en HAVO van de Rijksuniversiteit Groningen nu geopend!

06 januari 2014

De Rijksuniversiteit Groningen biedt ook in 2014 examentrainingen aan voor leerlingen van 6 VWO met de vakken Wiskunde A, Wiskunde B, Wiskunde C, Natuurkunde, Nieuwe Natuurkunde, Scheikunde, Biologie, M& O, Economie en Engels. Voor het tweede jaar worden ook examentrainingen aangeboden aan leerlingen van 5 HAVO met de vakken Engels, Natuurkunde, Wiskunde A en Wiskunde B.

Er worden drie soorten examentrainingen aangeboden in wiskunde A, wiskunde B, wiskunde C, natuurkunde, nieuwe natuurkunde, scheikunde, biologie, economie, management & organisatie en Engels:

1.   De voorbereiding op het examen van het eerste tijdvak. Deze vindt plaats in vijf periodes in maart, april en mei.

2.   De voorbereiding op het examen van het eerste tijdvak in Engels (Talentraining). Deze vindt plaats in periodes in maart, april en mei.

3.   De voorbereiding op het tweede tijdvak (met uitzondering van Engels). De herexamentraining vindt plaats op zaterdag 14 en zondag 15 juni 2014.

De reguliere examentraining duurt drie dagen die elk beginnen om 10.00 uur en uiterlijk om 21.30 uur eindigen. De kosten voor deze trainingen bedragen €315. De talentraining Engels duurt twee dagen welke beginnen om 10.00 uur en eindigen om 15.00 uur, de kosten voor de talentraining bedraagt €135. Op de website kunt u direct zien of u in aanmerking komt voor onze kortingsactie.

Door de jaren heen zijn talloze leerlingen geholpen bij het slagen voor hun eindexamen of bij de loting van de studie van eerste keuze. Vanaf nu is de inschrijving voor de examentraining geopend. Wees er snel bij, want het aantal plekken is beperkt!

Laatst gewijzigd:15 januari 2018 11:43
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 21 maart 2018

  Aantrekkingskracht van voedsel en de stemming van de lijner beïnvloeden het succes van lijnen

  Veel mensen doen aan de lijn, maar een dieet volhouden is voor de meeste mensen niet gemakkelijk. Behalve voor mensen met anorexia nervosa: zij zijn juist extreem goed in lijnen, zelfs als ze al ernstig ondergewicht hebben. Renate Neimeijer concludeert...

 • 20 maart 2018

  Mysterie van supergeleidingskoepel opgelost

  Natuurkundigen van de RUG hebben, met collega’s uit Nijmegen en Hong Kong, een enkele laag wolfraam-disulfide supergeleidend gemaakt met behulp van een elektrisch veld.  Hun metingen laten de typerende ‘koepelvormige’ supergeleidende fase zien en kunnen...

 • 20 maart 2018

  Kunst kan dorp weerbaarder maken

  Kunst-georiënteerde gemeenschapsactiviteiten kunnen bijdragen aan het opbouwen van veerkracht in dorpen. Dergelijke projecten bieden de kans om inwoners meer met elkaar en hun gemeenschap te verbinden. Inwoners zijn vervolgens meer bereid en beter in...