Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Edwin Otten is elected teacher of the year 2013 for the Faculty of Science

20 december 2013

On December 19 the chemistry students organized the annual ‘Teacher of the Year’ election. This year’s winner is Edwin Otten, who was nominated for his lectures on Inorganic Chemistry and Organometallic Chemistry. During the event the three nominees (Wesley Browne, Francesco Picchioni and Edwin Otten) each gave a brief presentation to convince the audience of their ability, concluded by a ballot vote. During the drinks that followed Edwin was announced as the winner of the Teacher of the Year award.  

Laatst gewijzigd:04 juli 2014 21:39

Meer nieuws

 • 20 maart 2018

  Kunst kan dorp weerbaarder maken

  Kunst-georiënteerde gemeenschapsactiviteiten kunnen bijdragen aan het opbouwen van veerkracht in dorpen. Dergelijke projecten bieden de kans om inwoners meer met elkaar en hun gemeenschap te verbinden. Inwoners zijn vervolgens meer bereid en beter in...

 • 19 maart 2018

  Stemwegwijzer.nl wijst kiezer de weg op 21 maart

  Stemwegwijzer.nl wijst kiezer de weg op 21 maart

 • 14 maart 2018

  Kiezer straft politieke partijen voor besturen gemeente

  Politieke partijen die deelnemen aan het gemeentebestuur verliezen bij de volgende gemeenteraadsverkiezingen gemiddeld vier tot acht procent van hun raadszetels. Voor partijen die weinig wethouders leveren is dit verlies twee keer zo groot als voor...