Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Edwin Otten is elected teacher of the year 2013 for the Faculty of Science

20 december 2013

On December 19 the chemistry students organized the annual ‘Teacher of the Year’ election. This year’s winner is Edwin Otten, who was nominated for his lectures on Inorganic Chemistry and Organometallic Chemistry. During the event the three nominees (Wesley Browne, Francesco Picchioni and Edwin Otten) each gave a brief presentation to convince the audience of their ability, concluded by a ballot vote. During the drinks that followed Edwin was announced as the winner of the Teacher of the Year award.  

Laatst gewijzigd:04 juli 2014 21:39

Meer nieuws

 • 08 juni 2018

  Waardedaling woningen in aardbevingsgebied tot 2015 gemiddeld 9,3%

  Woningen in het Groningse aardbevingsgebied zijn tot 2015 gemiddeld 9,3% in waarde gedaald. Dat concluderen promovendus Nicolás Durán en hoogleraar Ruimtelijke Econometrie Paul Elhorst van de Rijksuniversiteit Groningen. Zij analyseerden data van de...

 • 06 juni 2018

  RUG op plek 120 in QS ranking

  De Rijksuniversiteit Groningen (RUG) staat dit jaar op plaats 120 in de QS World Top University Rankings 2019. Afgelopen twee jaar stond de RUG opplaats 113 in deze lijst van bijna 1.000 universiteiten wereldwijd. Op nationale schaal is Groningen dit...

 • 01 juni 2018

  Negen onderzoekers aan de RUG ontvangen een Vidi-beurs

  NWO heeft aan 86 ervaren onderzoekers ieder een Vidi-financiering van 800.000 euro toegekend. Maar liefst negen hiervan doen hun onderzoek aan de Rijksuniversiteit Groningen (RUG); aan vier verschillende faculteiten. Met de beurs kunnen de vier vrouwelijke...