Skip to ContentSkip to Navigation
Over ons Actueel Nieuws Nieuwsberichten

Gezichtsspieren trainen met de Nederlandse taal

16 december 2013

Geïnteresseerd in het leren van de Nederlandse taal? Bij het Talencentrum zijn taalcursussen Nederlands op verschillende niveaus beschikbaar.

Cursussen Nederlands voor nieuwe studenten en personeel van de RUG

Eerstejaars internationale studenten en medewerkers (gestart in studiejaar 2013/2014) kunnen onder voorwaarden een door de Universiteit (deels) betaalde beginnerscursus Nederlands voor nieuwe RUG- studenten en -medewerkers volgen bij het Talencentrum. Lees alstublieft goed onze pagina's door voor meer informatie over de inschrijving.

Cursussen Nederlands voor anderstaligen

Niet alleen eerstejaars internationale studenten kunnen bij ons terecht. Bekijk ons overzicht van taalcursussen Nederlands voor meer informatie.

Wilt u inschrijven voor een hoger niveau en heeft u niet eerder een cursus gevolgd bij het Talencentrum? Bezoek dan eerst het spreekuur Nederlands voor een verplicht advies over uw niveau.

Inschrijven voor 2014-cursussen

Een nieuwe ronde cursussen Nederlands start in januari (intensief) en februari 2014. Online inschrijven is mogelijk via de links in de roosters.

Laatst gewijzigd:03 januari 2019 15:55
View this page in: English

Meer nieuws

  • 16 april 2024

    RUG ondertekent Barcelona Declaration on Open Research Information

    De Rijksuniversiteit Groningen heeft de Barcelona Declaration on Open Research Information (Verklaring Open Onderzoeksinformatie) officieel ondertekend. Dit wordt gezien als een grote stap richting verantwoordelijke onderzoeksbeoordeling en open...

  • 02 april 2024

    Vliegen op houtstof

    In Makers van de RUG belichten we elke twee weken een onderzoeker die iets concreets heeft ontwikkeld: van zelfgemaakte meetapparatuur voor wetenschappelijk onderzoek tot kleine of grote producten die ons dagelijks leven kunnen veranderen. Zo...

  • 18 maart 2024

    VentureLab North helpt onderzoekers op weg naar succesvolle startups

    Het is menig onderzoeker al overkomen. Tijdens het werken vraag je je opeens af: zou dit niet ontzettend nuttig zijn voor de mensen buiten mijn onderzoeksveld? Er zijn allerlei manieren om onderzoeksinzichten te verspreiden. Denk bijvoorbeeld aan...