Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Gezichtsspieren trainen met de Nederlandse taal

16 december 2013

Geïnteresseerd in het leren van de Nederlandse taal? Bij het Talencentrum zijn taalcursussen Nederlands op verschillende niveaus beschikbaar.

Cursussen Nederlands voor nieuwe studenten en personeel van de RUG

Eerstejaars internationale studenten en medewerkers (gestart in studiejaar 2013/2014) kunnen onder voorwaarden een door de Universiteit (deels) betaalde beginnerscursus Nederlands voor nieuwe RUG- studenten en -medewerkers volgen bij het Talencentrum. Lees alstublieft goed onze pagina's door voor meer informatie over de inschrijving.

Cursussen Nederlands voor anderstaligen

Niet alleen eerstejaars internationale studenten kunnen bij ons terecht. Bekijk ons overzicht van taalcursussen Nederlands voor meer informatie.

Wilt u inschrijven voor een hoger niveau en heeft u niet eerder een cursus gevolgd bij het Talencentrum? Bezoek dan eerst het spreekuur Nederlands voor een verplicht advies over uw niveau.

Inschrijven voor 2014-cursussen

Een nieuwe ronde cursussen Nederlands start in januari (intensief) en februari 2014. Online inschrijven is mogelijk via de links in de roosters.

Laatst gewijzigd:15 september 2017 21:21

Meer nieuws

 • 11 september 2018

  Van Klokhuis-vraag naar Veni-subsidie

  Als kind was Jorrig Vogels al gefascineerd door taal en vergeleek hij de verschillende woorden voor ingrediënten op verpakkingen. Een jaar terug sleepte de taalonderzoeker een Veni-beurs in de wacht. ‘Taal heeft iets telepathisch: het beeld dat ík in...

 • 07 september 2018

  Constructief overleg – gezamenlijke overeenkomst

  Na een intensief en constructief gesprek met de actievoerende studenten van studentenpartij DAG en ROOD (jongeren SP) is donderdagavond een gezamenlijke overeenkomst bereikt op vier punten, vooral gericht op de lange termijn.

 • 04 september 2018

  Weg met die systeemplafonds

  Als Zuidlarens jongetje vond hij al die oude gebouwen in de stad Groningen maar niks. De interesse in historische panden kwam pas later, tijdens zijn studie Bouwkunde. Als bouwkundige is René Bosscher nu verantwoordelijk voor de buitenkant van de gebouwen...