Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Gezichtsspieren trainen met de Nederlandse taal

16 december 2013

Geïnteresseerd in het leren van de Nederlandse taal? Bij het Talencentrum zijn taalcursussen Nederlands op verschillende niveaus beschikbaar.

Cursussen Nederlands voor nieuwe studenten en personeel van de RUG

Eerstejaars internationale studenten en medewerkers (gestart in studiejaar 2013/2014) kunnen onder voorwaarden een door de Universiteit (deels) betaalde beginnerscursus Nederlands voor nieuwe RUG- studenten en -medewerkers volgen bij het Talencentrum. Lees alstublieft goed onze pagina's door voor meer informatie over de inschrijving.

Cursussen Nederlands voor anderstaligen

Niet alleen eerstejaars internationale studenten kunnen bij ons terecht. Bekijk ons overzicht van taalcursussen Nederlands voor meer informatie.

Wilt u inschrijven voor een hoger niveau en heeft u niet eerder een cursus gevolgd bij het Talencentrum? Bezoek dan eerst het spreekuur Nederlands voor een verplicht advies over uw niveau.

Inschrijven voor 2014-cursussen

Een nieuwe ronde cursussen Nederlands start in januari (intensief) en februari 2014. Online inschrijven is mogelijk via de links in de roosters.

Laatst gewijzigd:15 september 2017 21:21
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 20 maart 2018

  Kunst kan dorp weerbaarder maken

  Kunst-georiënteerde gemeenschapsactiviteiten kunnen bijdragen aan het opbouwen van veerkracht in dorpen. Dergelijke projecten bieden de kans om inwoners meer met elkaar en hun gemeenschap te verbinden. Inwoners zijn vervolgens meer bereid en beter in...

 • 19 maart 2018

  Stemwegwijzer.nl wijst kiezer de weg op 21 maart

  Stemwegwijzer.nl wijst kiezer de weg op 21 maart

 • 14 maart 2018

  Kiezer straft politieke partijen voor besturen gemeente

  Politieke partijen die deelnemen aan het gemeentebestuur verliezen bij de volgende gemeenteraadsverkiezingen gemiddeld vier tot acht procent van hun raadszetels. Voor partijen die weinig wethouders leveren is dit verlies twee keer zo groot als voor...