Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Gezichtsspieren trainen met de Nederlandse taal

16 december 2013

Geïnteresseerd in het leren van de Nederlandse taal? Bij het Talencentrum zijn taalcursussen Nederlands op verschillende niveaus beschikbaar.

Cursussen Nederlands voor nieuwe studenten en personeel van de RUG

Eerstejaars internationale studenten en medewerkers (gestart in studiejaar 2013/2014) kunnen onder voorwaarden een door de Universiteit (deels) betaalde beginnerscursus Nederlands voor nieuwe RUG- studenten en -medewerkers volgen bij het Talencentrum. Lees alstublieft goed onze pagina's door voor meer informatie over de inschrijving.

Cursussen Nederlands voor anderstaligen

Niet alleen eerstejaars internationale studenten kunnen bij ons terecht. Bekijk ons overzicht van taalcursussen Nederlands voor meer informatie.

Wilt u inschrijven voor een hoger niveau en heeft u niet eerder een cursus gevolgd bij het Talencentrum? Bezoek dan eerst het spreekuur Nederlands voor een verplicht advies over uw niveau.

Inschrijven voor 2014-cursussen

Een nieuwe ronde cursussen Nederlands start in januari (intensief) en februari 2014. Online inschrijven is mogelijk via de links in de roosters.

Laatst gewijzigd:15 september 2017 21:21

Meer nieuws

 • 15 november 2018

  Keuzegids 2019: RUG-opleidingen constant in de Nederlandse top

  Tien bacheloropleidingen aan de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) krijgen dit jaar van de Keuzegids Universiteiten het kwaliteitszegel Topopleiding, waarmee ze tot de top van het Nederlandse wetenschappelijke onderwijs behoren. In de categorie ‘Brede...

 • 12 november 2018

  Symposium 'Gaswinning, aardbevingen en wat nu?' op 15 november a.s.

  Het Groninger Universiteitsfonds (GUF) bestaat dit jaar 125 jaar. Tijdens een speciaal symposium met de titel ‘Gaswinning, aardbevingen en wat nu?’ op donderdag 15 november 2018, wordt daarom de 'Ubbo Emmiuspenning voor bijzondere maatschappelijke verdiensten'...

 • 06 november 2018

  Groningen blijft in trek bij Nederlandse en internationale studenten

  De Rijksuniversiteit Groningen telt per 1 november 2018 31.115 studenten met een ‘actieve eerste inschrijving’ voor een bachelor of masteropleiding. Dit is een stijging van 4,6% ten opzichte van 2017.Het totale aantal studenten dat ingeschreven is aan...