Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Gezichtsspieren trainen met de Nederlandse taal

16 december 2013

Geïnteresseerd in het leren van de Nederlandse taal? Bij het Talencentrum zijn taalcursussen Nederlands op verschillende niveaus beschikbaar.

Cursussen Nederlands voor nieuwe studenten en personeel van de RUG

Eerstejaars internationale studenten en medewerkers (gestart in studiejaar 2013/2014) kunnen onder voorwaarden een door de Universiteit (deels) betaalde beginnerscursus Nederlands voor nieuwe RUG- studenten en -medewerkers volgen bij het Talencentrum. Lees alstublieft goed onze pagina's door voor meer informatie over de inschrijving.

Cursussen Nederlands voor anderstaligen

Niet alleen eerstejaars internationale studenten kunnen bij ons terecht. Bekijk ons overzicht van taalcursussen Nederlands voor meer informatie.

Wilt u inschrijven voor een hoger niveau en heeft u niet eerder een cursus gevolgd bij het Talencentrum? Bezoek dan eerst het spreekuur Nederlands voor een verplicht advies over uw niveau.

Inschrijven voor 2014-cursussen

Een nieuwe ronde cursussen Nederlands start in januari (intensief) en februari 2014. Online inschrijven is mogelijk via de links in de roosters.

Laatst gewijzigd:15 september 2017 21:21
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 21 juni 2018

  Grenzeloos lallen met Martijn Wieling op Lowlands Science

  Het is bekend dat alcoholgebruik spraak negatief beïnvloedt, maar hoe zit dat bij het spreken van een vreemde taal? Onderzoek suggereert dat het effect hier juist positief lijkt te zijn. Onduidelijk is echter wat er in de mond gebeurt. Dr. Martijn Wieling...

 • 08 juni 2018

  Waardedaling woningen in aardbevingsgebied tot 2015 gemiddeld 9,3%

  Woningen in het Groningse aardbevingsgebied zijn tot 2015 gemiddeld 9,3% in waarde gedaald. Dat concluderen promovendus Nicolás Durán en hoogleraar Ruimtelijke Econometrie Paul Elhorst van de Rijksuniversiteit Groningen. Zij analyseerden data van de...

 • 06 juni 2018

  RUG op plek 120 in QS ranking

  De Rijksuniversiteit Groningen (RUG) staat dit jaar op plaats 120 in de QS World Top University Rankings 2019. Afgelopen twee jaar stond de RUG opplaats 113 in deze lijst van bijna 1.000 universiteiten wereldwijd. Op nationale schaal is Groningen dit...