Skip to ContentSkip to Navigation
About us Latest news News News articles

Wilbert Kolkman verkozen tot 'honour roll' docent University of Western Ontario

13 november 2013

Hoogleraar privaatrecht Wilbert Kolkman is één van de negen professoren die een plaats hebben gekregen op de 'Teaching Honour Roll' van de Universiteit van Western Ontario in Canada. Kolkman verbleef in januari van dit jaar als visiting professor in Canada, waar hij het vak 'Family Law: Comparing Europe and Canada' verzorgde en onderzoek deed met Canadese collega's.

Deze onderscheiding wordt jaarlijks toegekend aan de beste docenten aan de universiteit door de studentenraad van de universiteit. Het is enigszins te vergelijken met onze Docent-van-het-jaarverkiezing. Dat deze eer een buitenlandse gastdocent te beurt valt, is zeer bijzonder.

Lees hier het niewsbericht op de website van UWO: Law Profs lauded in Teaching Honour Roll.


Dit bericht is geplaatst door de Faculteit Rechtsgeleerdheid.

Laatst gewijzigd:19 januari 2024 13:15

Meer nieuws

 • 17 juli 2024

  Veni-beurzen voor tien onderzoekers

  Aan tien onderzoekers van de Rijksuniversiteit Groningen en het UMCG is een Veni-beurs van maximaal 320.000 euro toegekend. De Veni-beurzen worden jaarlijks toegekend door de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk onderzoek (NWO) en zijn...

 • 01 juli 2024

  Collectieve quizzes om kennisbehoud te verbeteren

  Nina Mileva, Universitair docent Publiek Internationaal Recht, vertelt over haar lesmethode gebaseerd op een korte herhalingsquiz, genaamd de 'Quick Review Quiz'

 • 18 juni 2024

  Onderzoekers maken demonstratierecht voor iedereen helder

  Wat houdt het recht om te demonstreren precies in? Wat mag en moet de overheid bij demonstraties doen, en welke rechten en plichten hebben demonstranten? Demonstratie-expert Berend Roorda krijgt vrijwel dagelijks vragen over dit onderwerp. Met een...