Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Master’s student Moreno Gamez wins Unilever Research Prize

29 november 2013

Last Thursday, November 28th, Stefany Moreno Gamez received the Unilever Research Prize. Moreno Gamez is a student of the Erasmus Mundus Joint Master's programme Evolutionary Biology ( MEME ). Her two research projects at the Theoretical Biology and Molecular Genetics group, University of Groningen, and the programme Evolutionary Dynamics , Harvard University, have been graded with exceptionally high marks that are rarely given. All winners of the Unilever Prize are young academics who have conducted important research in the fields of chemistry, biotechnology, mechanical engineering, biology, agricultural science and social sciences. Through granting research prizes Unilever wishes to stimulate these promising talents in their future development.

Laatst gewijzigd:01 februari 2017 00:45

Meer nieuws

 • 16 mei 2018

  Het nut van algen boven water

  Tussen de Bahama’s en Ierland goten algenonderzoeksters Maria van Leeuwe en Jacqueline Stefels van de RUG honderden liters oceaanwater door hun filters. Ze voeren op onderzoeksschip de Pelagia een etappe van de NICO-expeditie mee. Het Netherlands Initiative...

 • 09 mei 2018

  Petra Rudolf gekozen tot nieuwe voorzitter European Physical Society

  RUG-hoogleraar Experimentele Vaste Stof Fysica Petra Rudolf is verkozen tot 'president' van de European Physical Society (EPS). Met ingang van april 2019 zal zij deze organisatie, die natuurkundige vakverenigingen in heel Europa (inclusief Turkije en...

 • 08 mei 2018

  Professor Sijbren Otto wint eervolle Royal Society of Chemistry Award

  Aan hoogleraar Systeemchemie Sijbren Otto van de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) is de Supramolecular Chemistry Award 2018 van de Britse Royal Society of Chemistry toegekend. Otto ontvangt deze tweejaarlijkse prijs voor zijn bijdrage aan het onderzoek...