Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Master’s student Moreno Gamez wins Unilever Research Prize

29 november 2013

Last Thursday, November 28th, Stefany Moreno Gamez received the Unilever Research Prize. Moreno Gamez is a student of the Erasmus Mundus Joint Master's programme Evolutionary Biology ( MEME ). Her two research projects at the Theoretical Biology and Molecular Genetics group, University of Groningen, and the programme Evolutionary Dynamics , Harvard University, have been graded with exceptionally high marks that are rarely given. All winners of the Unilever Prize are young academics who have conducted important research in the fields of chemistry, biotechnology, mechanical engineering, biology, agricultural science and social sciences. Through granting research prizes Unilever wishes to stimulate these promising talents in their future development.

Laatst gewijzigd:01 februari 2017 00:45

Meer nieuws

 • 02 augustus 2018

  Zeer uitzonderlijk eiwit biedt mogelijkheden voor nieuwe antibiotica

  Een onderzoeksgroep van de RUG onder leiding van Dirk Slotboom heeft een bijzonder eiwit ontdekt dat mogelijk een grote rol kan spelen in de ontwikkeling van nieuwe antibiotica. De bevindingen zijn op 2 augustus gepubliceerd in het tijdschrift Nature...

 • 24 juli 2018

  De natuur weet antwoord

  Spreeuwen en mieren presteren met minimaal denkvermogen iets wat voor de slimste robots te ingewikkeld is: functioneren als een collectief. Daarom spiekt hoogleraar Ming Cao graag bij de natuur.

 • 23 juli 2018

  Drie jonge onderzoekers naar buitenlandse topinstituten met Rubicon-beurs

  Drie veelbelovende, pas gepromoveerde RUG-wetenschappers gaan dankzij het programma Rubicon van de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO) twee jaar onderzoek doen aan buitenlandse topinstituten. Het gaat om Mayra Diosa-Toro, Machteld...