Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Master’s student Moreno Gamez wins Unilever Research Prize

29 november 2013

Last Thursday, November 28th, Stefany Moreno Gamez received the Unilever Research Prize. Moreno Gamez is a student of the Erasmus Mundus Joint Master's programme Evolutionary Biology ( MEME ). Her two research projects at the Theoretical Biology and Molecular Genetics group, University of Groningen, and the programme Evolutionary Dynamics , Harvard University, have been graded with exceptionally high marks that are rarely given. All winners of the Unilever Prize are young academics who have conducted important research in the fields of chemistry, biotechnology, mechanical engineering, biology, agricultural science and social sciences. Through granting research prizes Unilever wishes to stimulate these promising talents in their future development.

Laatst gewijzigd:01 februari 2017 00:45

Meer nieuws

 • 21 februari 2018

  Provincie en RUG maken werk van duurzame landbouw

  De Provincie Groningen en de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) slaan de handen ineen om de landbouwsector verder te verduurzamen. Hiertoe wordt een Bijzondere Leerstoel Natuurinclusieve Landbouw opgericht aan de RUG. De Provincie​draagt via haar Programma...

 • 20 februari 2018

  Zelforganisatie onderwaterplanten houdt rivieren gezond

  Onderwaterplanten spelen een essentiële rol om rivieren en waterlopen gezond te houden. Biologe Loreta Cornacchia van het Koninklijk Instituut voor Onderzoek der Zee (NIOZ) ondervond dat de waterplant sterrenkroos een regelmatig verspreid 'klonterig'...

 • 19 februari 2018

  Prinses Beatrix en Prinses Mabel bij uitreiking 4e Prins Friso Ingenieursprijs in Groningen

  Het Koninklijk Instituut Van Ingenieurs (KIVI) reikt op 21 maart 2018 voor de vierde keer de Prins Friso Ingenieursprijs uit aan de Ingenieur van het Jaar. Ook dit jaar zijn Prinses Beatrix en Prinses Mabel hierbij aanwezig. ​De Rijksuniversiteit Groningen,...