Skip to ContentSkip to Navigation
About us Latest news News News articles

Marc Hertogh gehoord door Britse Lagerhuis commissie

11 november 2013

Marc Hertogh is op 6 november j.l. op de Britse ambassade in Den Haag als deskundige gehoord door de Public Administration Select Committee (PASC) van het Britse Lagerhuis. De Commissie voert momenteel een parlementair onderzoek uit naar de rol van de Parliamentary Ombudsman in het Verenigd Koninkrijk en bracht in het kader hiervan een werkbezoek aan Nederland om gesprekken te voeren over het werk van de Nationale ombudsman.


Dit bericht is geplaatst door de Faculteit Rechtsgeleerdheid.

Laatst gewijzigd:19 januari 2024 13:05

Meer nieuws

 • 17 juli 2024

  Veni-beurzen voor tien onderzoekers

  Aan tien onderzoekers van de Rijksuniversiteit Groningen en het UMCG is een Veni-beurs van maximaal 320.000 euro toegekend. De Veni-beurzen worden jaarlijks toegekend door de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk onderzoek (NWO) en zijn...

 • 01 juli 2024

  Collectieve quizzes om kennisbehoud te verbeteren

  Nina Mileva, Universitair docent Publiek Internationaal Recht, vertelt over haar lesmethode gebaseerd op een korte herhalingsquiz, genaamd de 'Quick Review Quiz'

 • 18 juni 2024

  Onderzoekers maken demonstratierecht voor iedereen helder

  Wat houdt het recht om te demonstreren precies in? Wat mag en moet de overheid bij demonstraties doen, en welke rechten en plichten hebben demonstranten? Demonstratie-expert Berend Roorda krijgt vrijwel dagelijks vragen over dit onderwerp. Met een...