Skip to ContentSkip to Navigation
About us Latest news News News articles

Wilbert Kolkman verkozen tot 'honour roll' docent University of Western Ontario

13 november 2013

Hoogleraar privaatrecht Wilbert Kolkman is één van de negen professoren die een plaats hebben gekregen op de 'Teaching Honour Roll' van de Universiteit van Western Ontario in Canada. Kolkman verbleef in januari van dit jaar als visiting professor in Canada, waar hij het vak 'Family Law: Comparing Europe and Canada' verzorgde en onderzoek deed met Canadese collega's.

Deze onderscheiding wordt jaarlijks toegekend aan de beste docenten aan de universiteit door de studentenraad van de universiteit. Het is enigszins te vergelijken met onze Docent-van-het-jaarverkiezing. Dat deze eer een buitenlandse gastdocent te beurt valt, is zeer bijzonder.

Lees hier het niewsbericht op de website van UWO: Law Profs lauded in Teaching Honour Roll.

Laatst gewijzigd:02 januari 2024 14:47

Meer nieuws

 • 12 januari 2024

  Leon Verstappen gedecoreerd tijdens jubileumcongres

  Leon Verstappen (Meijel, 1965), hoogleraar Notarieel Recht aan de Faculteit Rechtsgeleerdheid van de Rijksuniversiteit Groningen, is vrijdag 12 januari verrast met een Koninklijke Onderscheiding in de categorie Officier in de Orde van Oranje Nassau...

 • 11 december 2023

  Join the 'Language and AI' community

  As a part of the Jantina Tammes School, the 'Language and AI' theme is an interdisciplinary initiative that aims to encourage collaboration among academics, PhD candidates, students, and industry representatives who share a keen interest in the...

 • 05 december 2023

  Botsende mensenrechten: hoever mogen demonstranten gaan?

  Snelwegblokkades, anti-abortusdemonstranten en fakkelzwaaiers bij politici thuis. Het recht om te demonstreren is een groot goed, maar soms schuurt het met andere mensenrechten. Noor Swart onderzoekt voor haar proefschrift het Nederlandse...