Skip to ContentSkip to Navigation
About us Latest news News News articles

Arend van Rosmalen wint Hanneke Steenbergen Scriptieprijs migratierecht

12 november 2013

Rechtenstudent Arend van Rosmalen werd vrijdag 8 november 2013 uitgeroepen tot winnaar van de Hanneke Steenbergen Scriptieprijs, de jaarlijkse prijs voor de beste Nederlandse scriptie op het gebied van migratierecht.

Van Rosmalen won de prijs voor zijn masterscriptie 'Conditional Citizenship of the Union? Family migration for EU citizens and the outdated notion of 'internal affairs’'.

De prijsuitreiking vond plaats tijdens een middagsymposium 'Het Recht op het snijvlak van migratie, gezinsleven en kinderrechten', georganiseerd door het Utrecht Centre for European Research in Family Law.

Laatst gewijzigd:04 juli 2014 21:38

Meer nieuws