Skip to ContentSkip to Navigation
About us Latest news News News articles

Arend van Rosmalen wint Hanneke Steenbergen Scriptieprijs migratierecht

12 november 2013

Rechtenstudent Arend van Rosmalen werd vrijdag 8 november 2013 uitgeroepen tot winnaar van de Hanneke Steenbergen Scriptieprijs, de jaarlijkse prijs voor de beste Nederlandse scriptie op het gebied van migratierecht.

Van Rosmalen won de prijs voor zijn masterscriptie 'Conditional Citizenship of the Union? Family migration for EU citizens and the outdated notion of 'internal affairs’'.

De prijsuitreiking vond plaats tijdens een middagsymposium 'Het Recht op het snijvlak van migratie, gezinsleven en kinderrechten', georganiseerd door het Utrecht Centre for European Research in Family Law.


Dit bericht is geplaatst door de Faculteit Rechtsgeleerdheid.

Laatst gewijzigd:19 januari 2024 12:51

Meer nieuws

 • 17 juli 2024

  Veni-beurzen voor tien onderzoekers

  Aan tien onderzoekers van de Rijksuniversiteit Groningen en het UMCG is een Veni-beurs van maximaal 320.000 euro toegekend. De Veni-beurzen worden jaarlijks toegekend door de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk onderzoek (NWO) en zijn...

 • 01 juli 2024

  Collectieve quizzes om kennisbehoud te verbeteren

  Nina Mileva, Universitair docent Publiek Internationaal Recht, vertelt over haar lesmethode gebaseerd op een korte herhalingsquiz, genaamd de 'Quick Review Quiz'

 • 18 juni 2024

  Onderzoekers maken demonstratierecht voor iedereen helder

  Wat houdt het recht om te demonstreren precies in? Wat mag en moet de overheid bij demonstraties doen, en welke rechten en plichten hebben demonstranten? Demonstratie-expert Berend Roorda krijgt vrijwel dagelijks vragen over dit onderwerp. Met een...