Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Innovatieve Nederlandse aanpak overlast kansrijk in mondiale competitie: stem!

08 oktober 2013

Overlast van buren is wereldwijd een ernstig en veel voorkomend probleem. Onderzoekers van het Centrum voor Openbare Orde en Veiligheid, verbonden aan de Faculteit Rechtsgeleerdheid van de Rijksuniversiteit Groningen, hebben nu een idee gelanceerd om overlastgevers eerder en anders aan te pakken. Hiermee zijn zij doorgedrongen tot de vijftig beste ideeën in een mondiale competitie voor de Innovative Justice Award, georganiseerd door Hague Institute for the Internationalisation of Law. Stemmen van het publiek kunnen de Groninger onderzoekers een plek in de finale bezorgen. Er kan gestemd worden van 7 tot 18 oktober via de website Innovating Justice.

Lees meer op de website van Openbare Orde en Recht.

Laatst gewijzigd:06 juli 2018 08:39

Meer nieuws