Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Oktobernummer Broerstraat 5 is uit

09 oktober 2013

In het oktobernummer van Broerstraat 5 vertellen RUG-alumni als de ex-voorzitter van de Eerste Kamer Fred de Graaf, hoogleraar en auteur Douwe Draaisma en Voice of Holland-zangeres Sandra van Nieuwland hun verhaal, evenals Annelies van den Belt, die na haar studie in Groningen succesvol online uitgeefster werd in Moskou en Londen. Verder in het magazine: een hip werkcafé voor jonge ondernemers, stigmatisering van (ex)psychiatrische patiënten en een nieuwe RUG400-site waar Groningse alumni elkaar kunnen terugvinden. De Lustrumbode belicht de Faculteit Wiskunde en Natuurwetenschappen en de interviews met onderzoekers gaan deze keer over het creëren van leven met organische chemie en over de gevreesde blaarziekte EB.

Laatst gewijzigd:15 september 2017 15:31
printView this page in: English

Meer nieuws