Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Oktobernummer Broerstraat 5 is uit

09 oktober 2013

In het oktobernummer van Broerstraat 5 vertellen RUG-alumni als de ex-voorzitter van de Eerste Kamer Fred de Graaf, hoogleraar en auteur Douwe Draaisma en Voice of Holland-zangeres Sandra van Nieuwland hun verhaal, evenals Annelies van den Belt, die na haar studie in Groningen succesvol online uitgeefster werd in Moskou en Londen. Verder in het magazine: een hip werkcafé voor jonge ondernemers, stigmatisering van (ex)psychiatrische patiënten en een nieuwe RUG400-site waar Groningse alumni elkaar kunnen terugvinden. De Lustrumbode belicht de Faculteit Wiskunde en Natuurwetenschappen en de interviews met onderzoekers gaan deze keer over het creëren van leven met organische chemie en over de gevreesde blaarziekte EB.

Laatst gewijzigd:15 september 2017 15:31

Meer nieuws

 • 18 oktober 2018

  Toegangscontrole Universiteitsbibliotheek Binnenstad

  In november worden de toegangspoortjes in de Universiteitsbibliotheek Binnenstad getest. Als deze test naar tevredenheid verloopt, worden de poortjes definitief in gebruik genomen.

 • 16 oktober 2018

  Digital Society Conferentie Nederlandse universiteiten

  De digitale informatietechnologie dringt steeds dieper door in onze samenleving. Daarom organiseren de veertien Nederlandse universiteiten, verenigd in de VSNU, op dinsdag 27 november de internationale Digital Society Conference in de Rijtuigenloods...

 • 09 oktober 2018

  Wat de wereld écht moet weten over leiderschap

  ‘Weet jij hoe vaak organisaties een verkeerde leider selecteren?’, vraagt Janka Stoker. ‘Volgens recent onderzoek van Gallup gebeurt dat in maar liefst 82% van de gevallen! Deze leiders werden vaak gekozen omdat ze toevallig uitblonken in hun vorige,...