Skip to ContentSkip to Navigation
About us Latest news News News articles

Topclass Groningen-Nijmegen 2013

03 september 2013

Na de succesvolle eerste Topclass in 2012, starten de notariële opleidingen van Groningen en Nijmegen in september 2013 in samenwerking wederom een Topclass Notarieel Recht voor de getalenteerde en ambitieuze notariële studenten uit beide steden.

In zeven bijeenkomsten (drie in Nijmegen, drie in Groningen en één in Amsterdam) krijgen de topclassstudenten een prachtig, krachtig en onalledaags programma aangeboden. Het topclassprogramma wordt gevolgd naast het reguliere curriculum.

Meer informatie: prof.mr. W.D. Kolkman, w.d.kolkman rug.nl.

Laatst gewijzigd:02 januari 2024 15:01

Meer nieuws

 • 12 januari 2024

  Leon Verstappen gedecoreerd tijdens jubileumcongres

  Leon Verstappen (Meijel, 1965), hoogleraar Notarieel Recht aan de Faculteit Rechtsgeleerdheid van de Rijksuniversiteit Groningen, is vrijdag 12 januari verrast met een Koninklijke Onderscheiding in de categorie Officier in de Orde van Oranje Nassau...

 • 11 december 2023

  Join the 'Language and AI' community

  As a part of the Jantina Tammes School, the 'Language and AI' theme is an interdisciplinary initiative that aims to encourage collaboration among academics, PhD candidates, students, and industry representatives who share a keen interest in the...

 • 05 december 2023

  Botsende mensenrechten: hoever mogen demonstranten gaan?

  Snelwegblokkades, anti-abortusdemonstranten en fakkelzwaaiers bij politici thuis. Het recht om te demonstreren is een groot goed, maar soms schuurt het met andere mensenrechten. Noor Swart onderzoekt voor haar proefschrift het Nederlandse...