Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Maarten Loonen in Labyrint TV

12 september 2013

Poolonderzoeker Maarten Loonen van de RUG was zondag 15 september te zien in een uitzending van Labyrint.

Loonen brengt als poolonderzoeker het Arctische ecosysteem in kaart. De uitzending van Labyrint die aan zijn werk wordt besteed is het gevolg van het winnen van de Labyrint Publieksprijs door Loonen en zijn team bij de laatste finale van de Academische Jaarprijs.

Prof.dr. Louwrens Hacquebord, tot voor kort ook verbonden aan de RUG, vertelde in de uitzending over de geopolitieke belangen rond de Noordpool.

Maarten Loonen
Maarten Loonen
Laatst gewijzigd:23 mei 2018 13:10
printView this page in: English

Meer nieuws

 • 12 februari 2019

  Het klimaatverdriet van Maarten Loonen

  De klimaatverandering op Spitsbergen; Maarten Loonen maakt het al jaren aan den lijve mee. Hij kan uren vertellen over ganzen, rendieren en gletsjers, over de onmetelijke en ons onbekende natuur. Maar het meest raakt hem de klimaatklok die voorttikt...

 • 12 februari 2019

  Eredoctoraten voor Titia de Lange en Philipp Blom

  De Rijksuniversiteit Groningen reikt tijdens de lustrumweek in juni 2019 eredoctoraten uit aan prof. dr. Titia de Lange en dr. Philipp Blom. Historicus Blom ontvangt het eredoctoraat op voordracht van prof. dr. Ann-Sophie Lehmann van de Faculteit der...

 • 07 februari 2019

  Hoogleraar Stynke Castelein wint de Vrouw in de Media Award Groningen

  Prof. dr. Stynke Castelein, hoogleraar aan de Rijksuniversiteit Groningen en hoofd onderzoek bij Lentis, ontvangt de Vrouw in de Media Award 2018 Groningen.