Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Finance internship at Beiersdorf in Amsterdam

08 augustus 2013

Click here to see all the internships, or to subscribe to the Career Office mailinglist

Company: Beiersdorf

Location: Amsterdam

Duration: 5/6 months

Starts: 1 September 2013

Department: Finance

Gross salary: € 750,- per month

Job Description:

For our finance department we are looking for an intern by 1st of September for a period of 5/6 months. During this internship you will get the opportunity to be involved in all aspects of our finance department. Your tasks will be various, you could think of:

- Assist the commercial controller

- Monthly reporting about f.e. promotion costs and how this is in relation to our nett Sales.

- Various projects focused on improving our structure/processes

- Reporting for accounting

- Various ad hoc tasks

Profile candidate

- We are looking for a pro-active, entrepeneural intern with a hands-on mentality. You are

willing to take one step extra to gain excellent results

- Passion for finance with affinity for FMCG

- Master education, f.e. master business administrator or business economics

- Knowledge of and experience with MS-Office

- Good communication skills

- Very analytical

- Can work independently but also contribute in a team

Who are we?

Beiersdorf is known for its leading international skin care brands, including NIVEA, Eucerin, Labello, 8x4 and Hansaplast. To foster our growth we offer broad responsibilities and challenging tasks, enabling our people to raise the bar in all fields of our business – every day right from the start.

Interested?

Send an e-mail with your CV and motivation letter to: careeroffice.feb@rug.nl

Interested in the experience of students who did an internship? Check their testimonials . The Career Office keeps students informed about Career Events via its Career Calendar . Join the Career Office FEB group on LinkedIn and follow us on Twitter, #careerFEBRUG

Laatst gewijzigd:06 september 2016 13:32

Meer nieuws

 • 11 september 2018

  Van Klokhuis-vraag naar Veni-subsidie

  Als kind was Jorrig Vogels al gefascineerd door taal en vergeleek hij de verschillende woorden voor ingrediënten op verpakkingen. Een jaar terug sleepte de taalonderzoeker een Veni-beurs in de wacht. ‘Taal heeft iets telepathisch: het beeld dat ík in...

 • 07 september 2018

  Constructief overleg – gezamenlijke overeenkomst

  Na een intensief en constructief gesprek met de actievoerende studenten van studentenpartij DAG en ROOD (jongeren SP) is donderdagavond een gezamenlijke overeenkomst bereikt op vier punten, vooral gericht op de lange termijn.

 • 04 september 2018

  Weg met die systeemplafonds

  Als Zuidlarens jongetje vond hij al die oude gebouwen in de stad Groningen maar niks. De interesse in historische panden kwam pas later, tijdens zijn studie Bouwkunde. Als bouwkundige is René Bosscher nu verantwoordelijk voor de buitenkant van de gebouwen...