Skip to ContentSkip to Navigation
About us Latest news News News articles

Taalverhalen: 'Wie geen vreemde talen kent, weet niets van zijn eigen taal'

11 juli 2013

Studenten in de minor Toegepaste Taalwetenschap van de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) hebben in opdracht van het Talencentrum zo’n 120 cursisten geïnterviewd. Deze interviews werkten ze uit tot taalportretten, aangevuld met gesprekken met docenten van het Talencentrum. De verhalen bevatten een inkijkje in het taalleerproces van heel verschillende cursisten en goede tips van ervaren docenten. De Talenwinkel heeft deze portretten en interviews nu gepubliceerd in het boekje Wie geen vreemde talen kent, weet niets van zijn eigen taal.

Laatst gewijzigd:15 september 2017 21:21

Meer nieuws

 • 24 mei 2024

  Lustrum 410 in beeld

  Lustrum 410 in beeld: We zijn alweer over de helft van ons lustrum! Geniet van een paar foto's van het lustrum tot nu toe.

 • 21 mei 2024

  Uitslag universitaire verkiezingen 2024

  De stemmen zijn geteld en de uitslag van de universitaire verkiezingen is binnen!

 • 13 mei 2024

  Moleculen stilzetten

  In zijn laboratorium bouwt natuurkundige Steven Hoekstra aan een opstelling die bestaat uit twee delen: een apparaat dat moleculen van barium-fluoride maakt, en een ander apparaat dat deze moleculen bijna stilzet om ze te kunnen onderzoeken.