Skip to ContentSkip to Navigation
About us Latest news News News articles

Het programma van Energierecht op Locatie is vastgesteld. Inschrijven nu mogelijk.

04 juli 2013

Het programma van de opleiding Energierecht op Locatie 2013-2014 is vastgesteld en staat inmiddels online. De cursus, die uit zes modules bestaat, begint in oktober 2013 en loopt tot en met mei 2014. Cursisten kunnen losse modules volgen of hun kennis nog extra verdiepen door te kiezen voor de opleiding als leergang. In het kader van de leergang kunnen deelnemers een certificaat behalen door het maken van huiswerkopdrachten en een afsluitende paper. Hierdoor wordt intensiever deelgenomen en actiever ingegaan op de behandelde stof. Het programma, het inschrijfformulier en verdere informatie zijn te vinden op de website van het GCEL.

Laatst gewijzigd:22 mei 2019 09:17

Meer nieuws