Skip to ContentSkip to Navigation
About us Latest news News News articles

Het programma van Energierecht op Locatie is vastgesteld. Inschrijven nu mogelijk.

04 juli 2013

Het programma van de opleiding Energierecht op Locatie 2013-2014 is vastgesteld en staat inmiddels online. De cursus, die uit zes modules bestaat, begint in oktober 2013 en loopt tot en met mei 2014. Cursisten kunnen losse modules volgen of hun kennis nog extra verdiepen door te kiezen voor de opleiding als leergang. In het kader van de leergang kunnen deelnemers een certificaat behalen door het maken van huiswerkopdrachten en een afsluitende paper. Hierdoor wordt intensiever deelgenomen en actiever ingegaan op de behandelde stof. Het programma, het inschrijfformulier en verdere informatie zijn te vinden op de website van het GCEL.

Laatst gewijzigd:19 januari 2024 11:21

Meer nieuws

 • 12 januari 2024

  Leon Verstappen gedecoreerd tijdens jubileumcongres

  Leon Verstappen (Meijel, 1965), hoogleraar Notarieel Recht aan de Faculteit Rechtsgeleerdheid van de Rijksuniversiteit Groningen, is vrijdag 12 januari verrast met een Koninklijke Onderscheiding in de categorie Officier in de Orde van Oranje Nassau...

 • 11 december 2023

  Join the 'Language and AI' community

  As a part of the Jantina Tammes School, the 'Language and AI' theme is an interdisciplinary initiative that aims to encourage collaboration among academics, PhD candidates, students, and industry representatives who share a keen interest in the...

 • 05 december 2023

  Botsende mensenrechten: hoever mogen demonstranten gaan?

  Snelwegblokkades, anti-abortusdemonstranten en fakkelzwaaiers bij politici thuis. Het recht om te demonstreren is een groot goed, maar soms schuurt het met andere mensenrechten. Noor Swart onderzoekt voor haar proefschrift het Nederlandse...