Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Sterrenkunde en psychologie student Casper Hesp winnaar Student Excellence Award 2013

16 juli 2013

Student psychologie en sterrenkunde Casper Hesp is winnaar van de Student Excellence Award 2013 van de Rijksuniversiteit Groningen. Hij werd verkozen uit de negen winnaars van de GUF-100 prijzen, die aan de beste student van elke faculteit worden toegekend. Op vrijdag 5 juli 2013 werden de winnaars bekend gemaakt tijdens de Zomerceremonie, de officiële afsluiting van het academisch jaar.

Casper Hesp combineert zijn studie Psychologie met een studie Sterrenkunde. Hij excelleert in beide; zowel bij psychologie als bij sterrenkunde haalde hij op meerdere studie-onderdelen een tien. Daarnaast sport hij, volgt hij het Honours College en is actief in studentencommissies.

Ga naar het volledige nieuwsbericht.

Laatst gewijzigd:04 juli 2014 21:37

Meer nieuws