Skip to ContentSkip to Navigation
About us Latest news News News articles

RUG-team wint pleitwedstrijd Nederlandse Vereniging voor Europees Recht

01 juni 2013

Afgelopen vrijdag 31 mei wist het team van de RUG de landelijke finale van de pleitwedstrijd Nederlandse Vereniging voor Europees Recht te winnen. Gepleit werd aan de hand van een gecompliceerde casus waar belangrijke vragen van Europees mededingingsrecht en het Handvest van de grondrechten van de Europese Unie aan de orde werden gesteld. In een zinderende finale werd het team van Nijmegen verslagen. Het Groningse team bestond uit Marieke Bosma, Nawal Bouayad, Hylke ten Bruggencate en Emil Verheul. Het team werd begeleid door prof. Jan Jans (Bestuursrecht) en prof. Hans Vedder (Mededingingsrecht).

De winnaars
De winnaars
Laatst gewijzigd:04 juli 2014 21:37

Meer nieuws