Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Dimitry Kochenov in Estonian National Weekly

05 June 2013
Prof. Dimitry Kochenov (EU Constitutional Law) gave a long interview to an Estonian Russian language weekly 'Den' za dnëm', explaining the essence of EU citizenship to the Estonian public and putting the statelessness problem from which many minorities in Estonia have been suffering for decades, into the perspective of EU law. EU law can offer solutions for outstanding problems. (In Russian.)
Last modified:21 November 2018 10.34 a.m.

More news

 • 16 January 2019

  Michelle Bruijn: 'Als burgemeester werkelijk woning wil sluiten, gebruikt hij zijn bevoegdheid verkeerd'

  De rechtbank moet gaan beslissen of de Almelose vrouw met haar vijf kinderen hun huis moeten verlaten vanwege een overtreding van de Opiumwet. De corporatie Beter Wonen is niet van plan over haar hart te strijken. Burgemeester Arjen Gerritsen zal evenmin...

 • 16 January 2019

  Onafhankelijkheid WODC is geschaad

  Ambtenaren van het ministerie van Justitie en Veiligheid proberen regelmatig om de inhoud van WODC-onderzoek te beïnvloeden. Belangrijke waarborgen in de relatie tussen JenV en het WODC om oneigenlijke beïnvloeding tegen te gaan schieten bovendien tekort...

 • 15 January 2019

  Marc Hertogh: Eindoordeel over onafhankelijkheid WODC

  Loopt het onderzoeksinstituut van het ministerie van Justitie en Veiligheid aan de leiband van het departement, of kan het onafhankelijk zijn werk doen? De commissie die zich over die vraag heeft gebogen spreekt zich dinsdag uit.