Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Visit the IBM Career event

26 juni 2013

Visit the IBM Career event, hosted by Hanze University of Applied Sciences, Groningen on 26 June 2013. Please register here: www.hanze.nl/ibmcareerevent

IBM is looking for experienced IT professionals with the vision and ambition for their new IBM Services Center in Groningen. Created to deliver high-value technical services to world-class clients. This fast paced, stimulating working environment offers a fantastic opportunity for talented and enthusiastic individuals.

Whether you’re working on application development, software maintenance, systems administration or solution delivery, you can look forward to fresh challenges every day. The Center focus is on grasping the potential of new and emerging technologies to drive innovative projects at the very forefront of the IT industry.

Laatst gewijzigd:06 september 2016 13:33

Meer nieuws

 • 21 juni 2018

  Grenzeloos lallen met Martijn Wieling op Lowlands Science

  Het is bekend dat alcoholgebruik spraak negatief beïnvloedt, maar hoe zit dat bij het spreken van een vreemde taal? Onderzoek suggereert dat het effect hier juist positief lijkt te zijn. Onduidelijk is echter wat er in de mond gebeurt. Dr. Martijn Wieling...

 • 08 juni 2018

  Waardedaling woningen in aardbevingsgebied tot 2015 gemiddeld 9,3%

  Woningen in het Groningse aardbevingsgebied zijn tot 2015 gemiddeld 9,3% in waarde gedaald. Dat concluderen promovendus Nicolás Durán en hoogleraar Ruimtelijke Econometrie Paul Elhorst van de Rijksuniversiteit Groningen. Zij analyseerden data van de...

 • 06 juni 2018

  RUG op plek 120 in QS ranking

  De Rijksuniversiteit Groningen (RUG) staat dit jaar op plaats 120 in de QS World Top University Rankings 2019. Afgelopen twee jaar stond de RUG opplaats 113 in deze lijst van bijna 1.000 universiteiten wereldwijd. Op nationale schaal is Groningen dit...