Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Visit the IBM Career event

26 juni 2013

Visit the IBM Career event, hosted by Hanze University of Applied Sciences, Groningen on 26 June 2013. Please register here: www.hanze.nl/ibmcareerevent

IBM is looking for experienced IT professionals with the vision and ambition for their new IBM Services Center in Groningen. Created to deliver high-value technical services to world-class clients. This fast paced, stimulating working environment offers a fantastic opportunity for talented and enthusiastic individuals.

Whether you’re working on application development, software maintenance, systems administration or solution delivery, you can look forward to fresh challenges every day. The Center focus is on grasping the potential of new and emerging technologies to drive innovative projects at the very forefront of the IT industry.

Laatst gewijzigd:06 september 2016 13:33

Meer nieuws

 • 20 maart 2018

  Kunst kan dorp weerbaarder maken

  Kunst-georiënteerde gemeenschapsactiviteiten kunnen bijdragen aan het opbouwen van veerkracht in dorpen. Dergelijke projecten bieden de kans om inwoners meer met elkaar en hun gemeenschap te verbinden. Inwoners zijn vervolgens meer bereid en beter in...

 • 19 maart 2018

  Stemwegwijzer.nl wijst kiezer de weg op 21 maart

  Stemwegwijzer.nl wijst kiezer de weg op 21 maart

 • 14 maart 2018

  Kiezer straft politieke partijen voor besturen gemeente

  Politieke partijen die deelnemen aan het gemeentebestuur verliezen bij de volgende gemeenteraadsverkiezingen gemiddeld vier tot acht procent van hun raadszetels. Voor partijen die weinig wethouders leveren is dit verlies twee keer zo groot als voor...