Skip to ContentSkip to Navigation
About us Latest news News News articles

Mathieu Paapst in jury Computable Awards

06 mei 2013

De ict-vaktitel Computable maakt de 55 genomineerden bekend die meedingen naar de Computable Awards 2013, de belangrijkste ict-vakprijzen in Nederland. Het gaat om projecten, bedrijven en personen die zich in het afgelopen jaar volgens Computable-lezers positief hebben onderscheiden binnen het ict-vakgebied. Mathieu Paapst is universitair docent Recht en ICT bij Rijksuniversiteit Groningen (Centrum voor Recht & ICT). Voor Computable zit hij in de jury die voordrachten voor een nominatie van de Computable Awards beoordeelt.


Dit bericht is geplaatst door de Faculteit Rechtsgeleerdheid.

Laatst gewijzigd:19 januari 2024 13:06

Meer nieuws

 • 17 juli 2024

  Veni-beurzen voor tien onderzoekers

  Aan tien onderzoekers van de Rijksuniversiteit Groningen en het UMCG is een Veni-beurs van maximaal 320.000 euro toegekend. De Veni-beurzen worden jaarlijks toegekend door de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk onderzoek (NWO) en zijn...

 • 01 juli 2024

  Collectieve quizzes om kennisbehoud te verbeteren

  Nina Mileva, Universitair docent Publiek Internationaal Recht, vertelt over haar lesmethode gebaseerd op een korte herhalingsquiz, genaamd de 'Quick Review Quiz'

 • 18 juni 2024

  Onderzoekers maken demonstratierecht voor iedereen helder

  Wat houdt het recht om te demonstreren precies in? Wat mag en moet de overheid bij demonstraties doen, en welke rechten en plichten hebben demonstranten? Demonstratie-expert Berend Roorda krijgt vrijwel dagelijks vragen over dit onderwerp. Met een...