Skip to ContentSkip to Navigation
About us Latest news News News articles

Irene Wondergem uitgeroepen tot fiscaal toptalent van 2013

21 mei 2013

Irene Wondergem (23) is uitgeroepen tot BestGraduate Tax 2013. Tijdens de finale versloeg deze bijna afgestudeerde fiscalist negen andere high potentials die net als Irene binnen nu en een jaar de arbeidsmarkt zullen betreden. Memory Group organiseert deze recruitmentgame samen met vier fiscale topwerkgevers.

Lees het bericht op de site van Memory Group en op Facebook.


Dit bericht is geplaatst door de Faculteit Rechtsgeleerdheid.

Laatst gewijzigd:19 januari 2024 12:58

Meer nieuws

 • 17 juli 2024

  Veni-beurzen voor tien onderzoekers

  Aan tien onderzoekers van de Rijksuniversiteit Groningen en het UMCG is een Veni-beurs van maximaal 320.000 euro toegekend. De Veni-beurzen worden jaarlijks toegekend door de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk onderzoek (NWO) en zijn...

 • 01 juli 2024

  Collectieve quizzes om kennisbehoud te verbeteren

  Nina Mileva, Universitair docent Publiek Internationaal Recht, vertelt over haar lesmethode gebaseerd op een korte herhalingsquiz, genaamd de 'Quick Review Quiz'

 • 18 juni 2024

  Onderzoekers maken demonstratierecht voor iedereen helder

  Wat houdt het recht om te demonstreren precies in? Wat mag en moet de overheid bij demonstraties doen, en welke rechten en plichten hebben demonstranten? Demonstratie-expert Berend Roorda krijgt vrijwel dagelijks vragen over dit onderwerp. Met een...