Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Extra Colloquium Computer Science, Professor Costas K. Neocleous

17 mei 2013

Date:                           Friday, May 17th 2013

Speaker:                     Prof. Costas K. Neocleous

Room:                         5161.0293 (Bernoulliborg)

Time:                           11:00-12:30

Title: "Fuzzy cognitive maps in modelling socio-politico-economic dynamics"

Abstract:

Brief explanation of what the FCMs are. How can they be used in socio-politico-economic dynamics. Issues related to parameter identification, definition, and initialization. System updating dynamics. Time dependence. Application to some modelling in Cyprus.

Brief CV:
Dr Neocleous is a Mechanical Engineer and Naval Architect. He is currently an Assistant Professor at the Cyprus University of Technology in Limassol-Cyprus. His main research interests are in mathematical models of single-neurons, design of computationally intelligent diagnostic systems (artificial neural networks, fuzzy systems, genetic algorithms) in engineering and medicine and modelling of complex dynamical systems using fuzzy cognitive maps. He has many research papers in the above research areas, that had been published in scientific journals and presented in International Conferences.

Colloquium coordinators are Prof.dr. M. Aiello (e-mail : M.Aiello@rug.nl ) and

Prof.dr. M. Biehl (e-mail: M.Biehl@rug.nl )

http://www.rug.nl/research/jbi/news/colloquia/computerscience

Laatst gewijzigd:04 juli 2014 21:37

Meer nieuws

 • 21 februari 2018

  Provincie en RUG maken werk van duurzame landbouw

  De Provincie Groningen en de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) slaan de handen ineen om de landbouwsector verder te verduurzamen. Hiertoe wordt een Bijzondere Leerstoel Natuurinclusieve Landbouw opgericht aan de RUG. De Provincie​draagt via haar Programma...

 • 19 februari 2018

  Prinses Beatrix en Prinses Mabel bij uitreiking 4e Prins Friso Ingenieursprijs in Groningen

  Het Koninklijk Instituut Van Ingenieurs (KIVI) reikt op 21 maart 2018 voor de vierde keer de Prins Friso Ingenieursprijs uit aan de Ingenieur van het Jaar. Ook dit jaar zijn Prinses Beatrix en Prinses Mabel hierbij aanwezig. ​De Rijksuniversiteit Groningen,...

 • 15 februari 2018

  Populaire wetenschapsblogger deelt spintronicafilm

  Een filmpje over het onderzoek van RUG-natuurkundige Bart van Wees is opgepikt door de populaire wetenschapsblogger Hashem Al-Ghaili. Via zijn Facebook site is de film in een paar dagen tijd meer dan 260.000 keer bekeken en ruim 2.100 keer gedeeld....