Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Poster Prize for Erythrina Stavila on biannual Zernike Vlieland Meeting

28 mei 2013

Erythrina Stavila of the Department of Polymer Chemistry won one of the three poster prizes on the biannual Zernike Vlieland meeting (26. - 28.05.2013). She presented her PhD research work on a poster entiteled “Enzyme-catalyzed synthesis of aliphatic and aliphatic-aromatic oligoamides”.

Poster Prize Erythrina
Poster Prize Erythrina
Laatst gewijzigd:01 juli 2015 10:54

Meer nieuws

 • 21 februari 2018

  Provincie en RUG maken werk van duurzame landbouw

  De Provincie Groningen en de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) slaan de handen ineen om de landbouwsector verder te verduurzamen. Hiertoe wordt een Bijzondere Leerstoel Natuurinclusieve Landbouw opgericht aan de RUG. De Provincie​draagt via haar Programma...

 • 19 februari 2018

  Prinses Beatrix en Prinses Mabel bij uitreiking 4e Prins Friso Ingenieursprijs in Groningen

  Het Koninklijk Instituut Van Ingenieurs (KIVI) reikt op 21 maart 2018 voor de vierde keer de Prins Friso Ingenieursprijs uit aan de Ingenieur van het Jaar. Ook dit jaar zijn Prinses Beatrix en Prinses Mabel hierbij aanwezig. ​De Rijksuniversiteit Groningen,...

 • 15 februari 2018

  Populaire wetenschapsblogger deelt spintronicafilm

  Een filmpje over het onderzoek van RUG-natuurkundige Bart van Wees is opgepikt door de populaire wetenschapsblogger Hashem Al-Ghaili. Via zijn Facebook site is de film in een paar dagen tijd meer dan 260.000 keer bekeken en ruim 2.100 keer gedeeld....