Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Succesvol college André Kuipers aan Kinderuniversiteit

10 april 2013

Astronaut André Kuipers verzorgde maandag 8 april een druk bezocht college aan de Kinderuniversiteit. Zo'n honderdzestig basisschoolkinderen uit Noord-Nederland kregen de kans om vragen te stellen over zijn verblijf in het internationale ruimtestation ISS.

Deze speciale editie van de Kinderuniversiteit werd georganiseerd door het Groninger Forum, de Scholierenacademie van de Rijksuniversiteit Groningen, het Wetenschapsknooppunt Noord-Nederland en het Universiteitsmuseum. Zie voor meer informatie ook dit nieuwsbericht op de website van het Wetenschapsknooppunt Noord-Nederland.

Laatst gewijzigd:10 januari 2018 15:47
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 20 maart 2018

  Kunst kan dorp weerbaarder maken

  Kunst-georiënteerde gemeenschapsactiviteiten kunnen bijdragen aan het opbouwen van veerkracht in dorpen. Dergelijke projecten bieden de kans om inwoners meer met elkaar en hun gemeenschap te verbinden. Inwoners zijn vervolgens meer bereid en beter in...

 • 19 maart 2018

  Stemwegwijzer.nl wijst kiezer de weg op 21 maart

  Stemwegwijzer.nl wijst kiezer de weg op 21 maart

 • 14 maart 2018

  Kiezer straft politieke partijen voor besturen gemeente

  Politieke partijen die deelnemen aan het gemeentebestuur verliezen bij de volgende gemeenteraadsverkiezingen gemiddeld vier tot acht procent van hun raadszetels. Voor partijen die weinig wethouders leveren is dit verlies twee keer zo groot als voor...