Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Succesvol college André Kuipers aan Kinderuniversiteit

10 april 2013

Astronaut André Kuipers verzorgde maandag 8 april een druk bezocht college aan de Kinderuniversiteit. Zo'n honderdzestig basisschoolkinderen uit Noord-Nederland kregen de kans om vragen te stellen over zijn verblijf in het internationale ruimtestation ISS.

Deze speciale editie van de Kinderuniversiteit werd georganiseerd door het Groninger Forum, de Scholierenacademie van de Rijksuniversiteit Groningen, het Wetenschapsknooppunt Noord-Nederland en het Universiteitsmuseum. Zie voor meer informatie ook dit nieuwsbericht op de website van het Wetenschapsknooppunt Noord-Nederland.

Laatst gewijzigd:06 juli 2018 09:08
printView this page in: English

Meer nieuws