Nieuwe Unifocus online, deze week o.a. over het historisch belang van kerkinterieurs

27 maart 2013

De nieuwe Unifocus, het videomagazine van de RUG, staat online. In deze editie:

- Wat zie je in een kerk? Justin Kroesen over het belang van historische kerkinterieurs.

- Zelf sterrenstelsels ontdekken. Wat gebeurde er tijdens de Landelijke Sterrenkijkdagen bij de sterrenwacht van de RUG?

- For Infinity (4∞) - de geschiedenis. In de aanloop naar het lustrum RUG 400 in 2014 maandelijks aandacht voor een historische gebeurtenis of persoon. Deze maand prof.mr. Lokin over de rechtsgeleerde prof.mr. Herman Jan Scheltema.

In het online videomagazine Unifocus worden wekelijks drie onderwepen belicht die annex zijn met de Rijksuniversiteit Groningen, op het gebied van onderzoek (en samenleving), studentenleven, onderwijs, beleid en internationalisering.

Laatst gewijzigd:15 januari 2018 12:00
printView this page in: English