Skip to ContentSkip to Navigation
About us Latest news News News articles

Notariële promoties

08 maart 2013

De sectie notarieel recht mag zich de komende maanden op maar liefst drie promoties verheugen. Op 25 april promoveert Hans ter Haar op zijn proefschrift over ‘minderjarigen en vermogen’; op 30 mei verdedigt Irene Visser haar dissertatie over 'de executoriale verkoop van onroerende zaken door de hypotheekhouder' en op 6 juni zal Fokke Jan Vonck promoveren op zijn onderzoek naar ‘De flexibiliteit van het recht van erfpacht’.

Laatst gewijzigd:02 januari 2024 14:48

Meer nieuws

 • 12 januari 2024

  Leon Verstappen gedecoreerd tijdens jubileumcongres

  Leon Verstappen (Meijel, 1965), hoogleraar Notarieel Recht aan de Faculteit Rechtsgeleerdheid van de Rijksuniversiteit Groningen, is vrijdag 12 januari verrast met een Koninklijke Onderscheiding in de categorie Officier in de Orde van Oranje Nassau...

 • 11 december 2023

  Join the 'Language and AI' community

  As a part of the Jantina Tammes School, the 'Language and AI' theme is an interdisciplinary initiative that aims to encourage collaboration among academics, PhD candidates, students, and industry representatives who share a keen interest in the...

 • 05 december 2023

  Botsende mensenrechten: hoever mogen demonstranten gaan?

  Snelwegblokkades, anti-abortusdemonstranten en fakkelzwaaiers bij politici thuis. Het recht om te demonstreren is een groot goed, maar soms schuurt het met andere mensenrechten. Noor Swart onderzoekt voor haar proefschrift het Nederlandse...