Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Wilbert Kolkman visiting professor University Western Ontario

24 januari 2013
In 2013 bekleedt Wilbert Kolkman de 'James G. McLeod Family Law' leerstoel aan de University of Western Ontario. De gehele maand januari verblijft hij daartoe in Canada. Tot de werkzaamheden behoren het verzorgen van het vak 'Family Law: Comparing Europe and Canada' en het doen van juridisch onderzoek in samenwerking met Canadese collega's.
Voor meer informatie, zie het bericht op de website van UWO: January Term provides unique learning opportunities.
De Rijksuniversiteit Groningen onderhoudt reeds lange tijd zeer goede banden met Western University, hetgeen onder andere blijkt uit de intensieve uitwisseling van studenten.
Laatst gewijzigd:06 juli 2018 09:33

Meer nieuws

 • 13 december 2018

  Laura Peters: 'Justitie, sluit deal met crimineel'

  Waar in landen om ons heen volop onderhandeld wordt met criminelen over hun straf, is dat in Nederland taboe. Begin er direct mee, betoogt Groningse onderzoeker Laura Peters.

 • 12 december 2018

  Dealen met ondermijningsdelicten: tijd voor een nieuwe strafprocedure

  Ondermijnende criminaliteit vormt een groot maatschappelijk probleem. Onder andere drugscriminaliteit, witwassen, bedreiging en intimidatie van lokale bestuurders leiden tot een forse overbelasting van de strafrechtspleging.

 • 11 december 2018

  Hans ter Haar wint Docent van het Jaar-verkiezing 2018

  Na vier korte minicolleges van de genomineerde docenten: prof. Saskia Peters, mr. Mentko Nap, mr. Hans ter Haar en prof. Kars de Graaf, mocht Hans ter Haar, universitair docent Notarieel recht, zowel de Vakjury- als de Publieksprijs in ontvangst nemen...