Wilbert Kolkman visiting professor University Western Ontario

24 januari 2013
In 2013 bekleedt Wilbert Kolkman de 'James G. McLeod Family Law' leerstoel aan de University of Western Ontario. De gehele maand januari verblijft hij daartoe in Canada. Tot de werkzaamheden behoren het verzorgen van het vak 'Family Law: Comparing Europe and Canada' en het doen van juridisch onderzoek in samenwerking met Canadese collega's.
Voor meer informatie, zie het bericht op de website van UWO: January Term provides unique learning opportunities.
De Rijksuniversiteit Groningen onderhoudt reeds lange tijd zeer goede banden met Western University, hetgeen onder andere blijkt uit de intensieve uitwisseling van studenten.
Laatst gewijzigd:06 juli 2018 09:33