Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Benoeming Martha Roggenkamp als onafhankelijk juridisch expert

09 november 2012

De Deense Minister van Klimaat, Energie en Huisvesting Martin Lidegaard heeft Prof. Dr. Martha M. Roggenkamp van het Groningen Centre of Energy Law benoemd als lid van een commissie die de komende twee jaar de regulering van de Deense elektriciteitssector zal evalueren.

De Commissie bestaat uit leden die de Deense elektriciteitssector vertegenwoordigen en vier onafhankelijke experts. Professor Roggenkamp is benoemd als onafhankelijk juridisch expert met kennis van de Europese elektriciteitssector.

Laatst gewijzigd:12 juli 2018 09:18
printView this page in: English

Meer nieuws

 • 13 december 2018

  Laura Peters: 'Justitie, sluit deal met crimineel'

  Waar in landen om ons heen volop onderhandeld wordt met criminelen over hun straf, is dat in Nederland taboe. Begin er direct mee, betoogt Groningse onderzoeker Laura Peters.

 • 12 december 2018

  Dealen met ondermijningsdelicten: tijd voor een nieuwe strafprocedure

  Ondermijnende criminaliteit vormt een groot maatschappelijk probleem. Onder andere drugscriminaliteit, witwassen, bedreiging en intimidatie van lokale bestuurders leiden tot een forse overbelasting van de strafrechtspleging.

 • 11 december 2018

  Hans ter Haar wint Docent van het Jaar-verkiezing 2018

  Na vier korte minicolleges van de genomineerde docenten: prof. Saskia Peters, mr. Mentko Nap, mr. Hans ter Haar en prof. Kars de Graaf, mocht Hans ter Haar, universitair docent Notarieel recht, zowel de Vakjury- als de Publieksprijs in ontvangst nemen...