Skip to ContentSkip to Navigation
About usNews and EventsNews articles

The evolutionary ecology of mutualism

23 November 2012

PhD ceremony: Ms. A.B.F. Ivens, 16.15 uur, Academiegebouw, Broerstraat 5, Groningen

Dissertation: The evolutionary ecology of mutualism

Promotor(s): prof. F.J. Weissing, prof. J.J. Boomsma, prof. I.R. Pen

Faculty: Mathematics and Natural Sciences

Read press release

Last modified:15 September 2017 3.41 p.m.
printView this page in: Nederlands

More news

 • 22 May 2019

  Noord-Nederland gaat down under tijdens Solar Challenge

  Studenten van de Hanzehogeschool Groningen, Rijksuniversiteit Groningen en Noorderpoort gaan met hun eigen gebouwde zonneauto voor de eerste keer meedoen aan de Bridgestone World Solar Challenge (BWSC) in Australië onder de naam Top Dutch Solar Racing...

 • 20 May 2019

  Forthcoming honorary doctor Titia de Lange: Splicing ropes and aging

  Titia de Lange has dedicated most of her working life to researching long telomeres – the ends of chromosomes. She was awarded an honorary doctorate in June for her ground-breaking research. De Lange’s first experiment as a PhD student, under the supervision...

 • 17 May 2019

  "Worms man" Dr. Jeroen Onrust wins Science Prize Campus Fryslân 2019

  Bioloog Jeroen Onrust mag zich de winnaar noemen van de Wetenschapsprijs Campus Fryslân 2019. Onrust onderzocht voor zijn promotieonderzoek bij Rijksuniversiteit Groningen/Campus Fryslân het belang van regenwormen op de vruchtbaarheid van agrarisch...