Skip to ContentSkip to Navigation
About us Latest news News News articles

Notarieel recht Groningen eerste plaats Elsevier enquête

02 oktober 2012

Zowel bij de bachelor als bij de master heeft de Groningse opleiding notarieel recht hoge ogen gegooid in de Elsevier enquete 2012. Bij de bachelor staat Groningen op de eerste plaats, gevolgd door Leiden en Nijmegen. Ook bij de master bezet Groningen de eerste plek, op de tweede en derde plaats staan Utrecht, resp. Leiden.

Aan de Elsevier-enquête hebben in totaal 170.000 studenten meegedaan (614 opleidingen zijn beoordeeld).

Laatst gewijzigd:02 januari 2024 14:46

Meer nieuws

 • 12 januari 2024

  Leon Verstappen gedecoreerd tijdens jubileumcongres

  Leon Verstappen (Meijel, 1965), hoogleraar Notarieel Recht aan de Faculteit Rechtsgeleerdheid van de Rijksuniversiteit Groningen, is vrijdag 12 januari verrast met een Koninklijke Onderscheiding in de categorie Officier in de Orde van Oranje Nassau...

 • 11 december 2023

  Join the 'Language and AI' community

  As a part of the Jantina Tammes School, the 'Language and AI' theme is an interdisciplinary initiative that aims to encourage collaboration among academics, PhD candidates, students, and industry representatives who share a keen interest in the...

 • 05 december 2023

  Botsende mensenrechten: hoever mogen demonstranten gaan?

  Snelwegblokkades, anti-abortusdemonstranten en fakkelzwaaiers bij politici thuis. Het recht om te demonstreren is een groot goed, maar soms schuurt het met andere mensenrechten. Noor Swart onderzoekt voor haar proefschrift het Nederlandse...