Skip to ContentSkip to Navigation
About us Latest news News News articles

Eerste module Energierecht op Locatie succes

18 september 2012

Op vrijdag 7 september 2012 heeft de eerste module van Energierecht op Locatie plaatsgevonden. Op locatie bij EBN Utrecht werd het onderwijs verzorgd door zowel academici als professionals werkzaam in de praktijk. In het door academici verzorgde deel van het programma sprak GCEL directeur prof. mr. dr. M. M. Roggenkamp over de ontwikkeling van het energierecht en GCEL co-directeur dr. E. Woerdman over de energiemarkt vanuit een economisch perspectief. De managing director van Cogen Nederland, ir. K. den Blanken, behandelde de ontwikkeling van de energiesector met betrekking tot fysische systemen en het ondewerp van dhr. R. Haffner, priniciple manager PricewaterHouse Coopers, was reguleringsinstrumenten ten behoeve van energiemarktliberalisatie. Hierna hield mr. M. Tillij, director corporate affairs EBN, met de energiemarkt en de rol van de staat - de upstream sector, de laatste presentatie, waarna de dag met een casus afgesloten werd.

Studenten beoordeelden deze eerste module van de leergang Energierecht op Locatie met een gemiddeld cijfer van een 8,2.

Deelname aan de modules 2 tot en met 6 is nog steeds mogelijk. Tot 18 september kunt u zich hier registreren voor de tweede module, welke plaats zal vinden op 24 en 25 september 2012.

Laatst gewijzigd:19 januari 2024 09:31

Meer nieuws

 • 12 januari 2024

  Leon Verstappen gedecoreerd tijdens jubileumcongres

  Leon Verstappen (Meijel, 1965), hoogleraar Notarieel Recht aan de Faculteit Rechtsgeleerdheid van de Rijksuniversiteit Groningen, is vrijdag 12 januari verrast met een Koninklijke Onderscheiding in de categorie Officier in de Orde van Oranje Nassau...

 • 11 december 2023

  Join the 'Language and AI' community

  As a part of the Jantina Tammes School, the 'Language and AI' theme is an interdisciplinary initiative that aims to encourage collaboration among academics, PhD candidates, students, and industry representatives who share a keen interest in the...

 • 05 december 2023

  Botsende mensenrechten: hoever mogen demonstranten gaan?

  Snelwegblokkades, anti-abortusdemonstranten en fakkelzwaaiers bij politici thuis. Het recht om te demonstreren is een groot goed, maar soms schuurt het met andere mensenrechten. Noor Swart onderzoekt voor haar proefschrift het Nederlandse...