Skip to ContentSkip to Navigation
About us Latest news News News articles

Top drie Nederlandse bachelors zijn Gronings!

29 augustus 2012
De Groningse Bachelors Recht&ICT, Recht en Bestuur en Notarieel Recht zijn verkozen tot de drie beste rechtenbachelors van Nederland. Deze uitslag is het resultaat van de Nationale Studenten Enquête die jaarlijks in opdracht van het Ministerie van Onderwijs wordt uitgevoerd door de Stichting Studiekeuze123 (VSNU, HBO-raad). Zie www.kiesjestudie.nl/studierichtingD01-Recht.html voor de uitslag.
Laatst gewijzigd:02 januari 2024 15:00

Meer nieuws

 • 12 januari 2024

  Leon Verstappen gedecoreerd tijdens jubileumcongres

  Leon Verstappen (Meijel, 1965), hoogleraar Notarieel Recht aan de Faculteit Rechtsgeleerdheid van de Rijksuniversiteit Groningen, is vrijdag 12 januari verrast met een Koninklijke Onderscheiding in de categorie Officier in de Orde van Oranje Nassau...

 • 11 december 2023

  Join the 'Language and AI' community

  As a part of the Jantina Tammes School, the 'Language and AI' theme is an interdisciplinary initiative that aims to encourage collaboration among academics, PhD candidates, students, and industry representatives who share a keen interest in the...

 • 05 december 2023

  Botsende mensenrechten: hoever mogen demonstranten gaan?

  Snelwegblokkades, anti-abortusdemonstranten en fakkelzwaaiers bij politici thuis. Het recht om te demonstreren is een groot goed, maar soms schuurt het met andere mensenrechten. Noor Swart onderzoekt voor haar proefschrift het Nederlandse...