Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Uitnodiging NWO-voorlichtingsdag Veni, Vidi, Vici

03 augustus 2012

Hoe hoog zijn de subsidiebedragen? Welke tips hebben laureaten? Wat schrijf ik wel op en wat niet? Wilt u antwoord op deze vragen, kom dan op 14 september 2012 naar de voorlichtingsbijeenkomst VI voor Veni, Vidi en Vici. Daar vertellen laureaten en coördinatoren waarop u moet letten bij de subsidieaanvraag. De ochtend is bedoeld voor de disciplines Alfa/Gamma en de middag voor Bèta/Leven.

Aanmelden op www.nwo.nl/vivoorlichting.

Programma

Op de website www.nwo.nl/vivoorlichting staat het uitgebreide programma. De voertaal tijdens de voorlichting is Engels.

Locatie

De voorlichtingsbijeenkomst vindt plaats in het NWO-gebouw aan de Laan van Nieuw Oost-Indië 300, 2593 CE Den Haag.

Graag tot ziens op vrijdag 14 september!

Met vriendelijke groet,

Het team VI-Voorlichting

Laatst gewijzigd:10 januari 2018 15:34
printView this page in: English

Meer nieuws

 • 16 januari 2019

  Michelle Bruijn: 'Als burgemeester werkelijk woning wil sluiten, gebruikt hij zijn bevoegdheid verkeerd'

  De rechtbank moet gaan beslissen of de Almelose vrouw met haar vijf kinderen hun huis moeten verlaten vanwege een overtreding van de Opiumwet. De corporatie Beter Wonen is niet van plan over haar hart te strijken. Burgemeester Arjen Gerritsen zal evenmin...

 • 16 januari 2019

  Twee jonge onderzoekers naar topinstituten met Rubiconbeurs

  Dr. Michael Lerch en Sanne van Dijk, twee veelbelovende RUG-wetenschappers, gaan dankzij het programma Rubicon van de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO) twee jaar onderzoek doen aan buitenlandse topinstituten.

 • 16 januari 2019

  Een bonuskaart voor hartpatiënten

  Zoveel mogelijk wasmiddel en ketchup verkopen is niet langer de heilige graal in marketing, stelt hoogleraar Tammo Bijmolt. Zo werkt hij mee aan een spaarprogramma dat hart- en vaatpatiënten moet stimuleren tot medicijnentrouw en gezond gedrag. ‘Onderzoek...