Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Are you a future leader in your profession? Applications are now open to attend the 2012 South American Business Forum.

03 augustus 2012

Future leaders invited to South American Business Forum 2012 

Are you a future leader in your profession? Applications are now open to attend the 2012 South American Business Forum.   

Organised by and for students, the Forum brings together the top 100 student applicants from around the world with 40 prominent international leaders from the academical, financial, political and social spheres.  

The event will explore topics of global relevance with particular application to South America. The forum aims, through dialogue and the interaction between current leaders and future leaders, to make a contribution to the sustainable development of the region and the world.  

When: 3 – 5 August 2012

Where: Instituto Tecnológico de Buenos Aires (ITBA), Buenos Aires, Argentina  

Application: submit an essay on this year’s theme Global objectives, collaborative actions before 6 th of May, 2012.

 For more information, visit sabf.org.ar/English

Laatst gewijzigd:06 september 2016 13:33

Meer nieuws

 • 14 juni 2018

  Bringing Physical Internet to life

  Van maandag 18 tot vrijdag 22 juni vindt het vijfde internationale Physical Internet congres (#IPIC2018) plaats in Groningen. De Rijksuniversiteit Groningen organiseert dit congres samen met de logistieke sector. Meer dan 250 wetenschappers en vertegenwoordigers...

 • 11 juni 2018

  Een nieuw tijdperk voor organisationele relaties | Oratie David Langley | Dinsdag 19 juni

  Nieuwe, veelbelovende internet-afhankelijke technologieën zoals digital fabrication, internet of things, blockchain en distributed artificial Intelligence worden steeds populairder. Prof. David Langley geeft in zijn oratie een toelichting op zijn ideeën...

 • 08 juni 2018

  Lara Lobschat wint MOA Insights Scientist Award

  Lara Lobschat heeft de MOA Insights Scientist Award gewonnen. De universitair docent Marketing kreeg de prijs voor haar proefschrift over online communicatie. Vanwege de praktische relevantie kreeg ze voor haar onderzoek eerder een ‘early career grant’...