Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Groningse en Leidse onderzoekers op slotconferentie Building Blocks for the Rule of Law, in Jakarta

10 juli 2012
Eind juni 2012 is te Jakarta de slotconferentie gehouden van het internationale project Building Blocks for the Rule of Law. Aan dit project is deelgenomen door de Universitas Indonesia (Jakarta), Universitas Gadjah Mada (Yogyakarta), Universiteit Leiden en Rijksuniversiteit Groningen.

Van 2009-2012 heeft er intensieve samenwerking plaatsgevonden tussen deze universiteiten, op verscheidene rechtsgebieden. Zo zijn gezamenlijke workshops georganiseerd en handboeken geschreven door Indonesische en Nederlandse auteurs. Vanuit Groningen hebben meegeschreven Hans ter Haar, Fokke Jan Vonck, Leon Verstappen en Wilbert Kolkman. De twee laatstgenoemden hebben ook gedurende twee weken workshops verzorgd in Indonesië.

Laatst gewijzigd:12 juli 2018 09:20
printView this page in: English

Meer nieuws