Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Groningen Centre of Energy Law geselecteerd voor Europese aanbesteding energie-onderzoek

05 juli 2012

Een consortium met het Groningen Centre of Energy Law (GCEL) is door de Europese Commissie geselecteerd om de komende vier jaar als één van de vijf geselecteerde partijen om mee te dingen naar het doen van Europees energie-onderzoek. Het gaat om een raamwerkovereenkomst waar de Commissie de beste vijf onderzoeksconsortia selecteert om nadere juridische vragen op het terrein van energie te beantwoorden. Het consortium, bestaande uit het Italiaanse consultancy bedrijf Valdani Vicari & Associati en het GCEL, eindigde maar liefst als tweede. Het GCEL verwacht de komende jaren diverse onderzoeken te kunnen doen voor de Europese Commissie.

Laatst gewijzigd:30 januari 2017 11:43
printView this page in: English

Meer nieuws