Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Development of a handsfree speech valve for laryngectomy patients

13 juni 2012

Promotie: dhr. E.B. van der Houwen, 12.45 uur, Academiegebouw, Broerstraat 5, Groningen

Proefschrift: Development of a handsfree speech valve for laryngectomy patients

Promotor(s): prof.dr.ir. G.J. Verkerke, prof.dr. B.F.A.M. van der Laan

Faculteit: Medische Wetenschappen

Zie persbericht

Laatst gewijzigd:15 september 2017 15:42

Meer nieuws

 • 20 september 2018

  Koninklijke onderscheiding voor professor dr. Cisca Wijmenga

  Cisca Wijmenga, hoogleraar humane genetica aan de Faculteit Medische Wetenschappen/UMCG, kreeg woensdag 19 september uit handen van locoburgemeester Ton Schroor van de gemeente Groningen een koninklijke onderscheiding. Wijmenga is benoemd tot Ridder...

 • 11 september 2018

  Van Klokhuis-vraag naar Veni-subsidie

  Als kind was Jorrig Vogels al gefascineerd door taal en vergeleek hij de verschillende woorden voor ingrediënten op verpakkingen. Een jaar terug sleepte de taalonderzoeker een Veni-beurs in de wacht. ‘Taal heeft iets telepathisch: het beeld dat ík in...

 • 10 september 2018

  ZonMW-subsidie voor studie naar niertransplantatie

  Onderzoekers van de sectie Nefrologie & Transplantatie van het UMCG hebben een subsidie van maar liefst 1,2 miljoen euro gekregen van Zon MW. De subsidie is voor een groot multicenter onderzoek bij patiënten ouder dan 65 jaar die een niertransplantatie...