Colloquium Mathematics, Jussi Behrndt

03 april 2012

Join us for coffee and tea at 15.45 p.m.

Date: Tuesday, April 3rd 2012

Speaker: Jussi Behrndt
                TU Graz

Room: 5161.0267 (Bernoulliborg)

Time: 16.15

Title: Inverse problems of Calderon and Gelfand type with partial data

Abstract:

We discuss the following operator theoretical results on an inverse problem
of Calderon or Gelfand type with partial data for anisotropic Lipschitz conductivities:

(i) The selfadjoint Dirichlet operator associated withan elliptic differential expression
on a bounded Lipschitz domain is determined uniquely up to unitary equivalence by the knowledge
of the Dirichlet-to-Neumann map on an open subset of the boundary,

(ii) the Dirichlet operator can be reconstructed from the residuals of the

Dirichlet-to-Neumann map on this subset.

Colloquium coordinators are Prof.dr. A.C.D. van Enter (e-mail : A.C.D.van.Enter@rug.nl) and

Dr. A.V. Kiselev (e-mail: a.v.kiselev@rug.nl)

Laatst gewijzigd:06 juni 2018 14:04