Music directs your mood

26 april 2012

Promotie: mw. M.D. van der Zwaag, 14.30 uur, Academiegebouw, Broerstraat 5, Groningen

Proefschrift: Music directs your mood

Promotor(s): prof.dr. K.A. Brookhuis

Faculteit: Gedrags- en Maatschappijwetenschappen

Zie persbericht

Laatst gewijzigd:15 september 2017 15:41

• 18 oktober 2018

Toegangscontrole Universiteitsbibliotheek Binnenstad

In november worden de toegangspoortjes in de Universiteitsbibliotheek Binnenstad getest. Als deze test naar tevredenheid verloopt, worden de poortjes definitief in gebruik genomen.

• 16 oktober 2018

Digital Society Conferentie Nederlandse universiteiten

• 09 oktober 2018

Er gaat al 80 jaar niets boven de Groningse sociologen

De afdeling Sociologie van de Rijksuniversiteit Groningen bestaat 80 jaar. Dit viert de afdeling met studenten, stafleden en alumni op vrijdag 12 oktober met een feestelijk programma in het Grand Theater in Groningen.