Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Live videostream: planologielezing met minister Schultz van Haegen

09 maart 2012

 • De lezing van minister Schultz van Haegen is maandagmiddag live te volgen via: planologielezing

Minister Schultz van Haegen spreekt over ‘Planologie in beweging – een nieuwe kijk op ruimte, regels en rollen’. Zij is hoofdspreker van de 5de Planologielezing van de Rijkuniversiteit Groningen.

Deze lezing gebruikt de minister om haar visie op de ruimtelijke ontwikkeling van Nederland uiteen te zetten. Tot dusverre heeft de minister met concrete acties haar beleid vorm gegeven. In haar lezing wil zij deze acties verbinden en onderbouwen in een beschouwend perspectief op basis van strategische argumenten. Zij doet dit voor en in discussie met een publiek variërend van studenten en hoogleraren planologie. Het co-referaat wordt gehouden door prof. dr. Gert de Roo.

De 5de Planologielezing wordt gehouden op 12 maart, van 13 tot 15 uur in de aula van het Academiegebouw van de Rijksuniversiteit Groningen.

Laatst gewijzigd:10 januari 2018 15:33

Meer nieuws

 • 11 september 2018

  Van Klokhuis-vraag naar Veni-subsidie

  Als kind was Jorrig Vogels al gefascineerd door taal en vergeleek hij de verschillende woorden voor ingrediënten op verpakkingen. Een jaar terug sleepte de taalonderzoeker een Veni-beurs in de wacht. ‘Taal heeft iets telepathisch: het beeld dat ík in...

 • 07 september 2018

  Constructief overleg – gezamenlijke overeenkomst

  Na een intensief en constructief gesprek met de actievoerende studenten van studentenpartij DAG en ROOD (jongeren SP) is donderdagavond een gezamenlijke overeenkomst bereikt op vier punten, vooral gericht op de lange termijn.

 • 04 september 2018

  Weg met die systeemplafonds

  Als Zuidlarens jongetje vond hij al die oude gebouwen in de stad Groningen maar niks. De interesse in historische panden kwam pas later, tijdens zijn studie Bouwkunde. Als bouwkundige is René Bosscher nu verantwoordelijk voor de buitenkant van de gebouwen...