Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Live videostream: planologielezing met minister Schultz van Haegen

09 maart 2012

 • De lezing van minister Schultz van Haegen is maandagmiddag live te volgen via: planologielezing

Minister Schultz van Haegen spreekt over ‘Planologie in beweging – een nieuwe kijk op ruimte, regels en rollen’. Zij is hoofdspreker van de 5de Planologielezing van de Rijkuniversiteit Groningen.

Deze lezing gebruikt de minister om haar visie op de ruimtelijke ontwikkeling van Nederland uiteen te zetten. Tot dusverre heeft de minister met concrete acties haar beleid vorm gegeven. In haar lezing wil zij deze acties verbinden en onderbouwen in een beschouwend perspectief op basis van strategische argumenten. Zij doet dit voor en in discussie met een publiek variërend van studenten en hoogleraren planologie. Het co-referaat wordt gehouden door prof. dr. Gert de Roo.

De 5de Planologielezing wordt gehouden op 12 maart, van 13 tot 15 uur in de aula van het Academiegebouw van de Rijksuniversiteit Groningen.

Laatst gewijzigd:10 januari 2018 15:33

Meer nieuws

 • 20 maart 2018

  Kunst kan dorp weerbaarder maken

  Kunst-georiënteerde gemeenschapsactiviteiten kunnen bijdragen aan het opbouwen van veerkracht in dorpen. Dergelijke projecten bieden de kans om inwoners meer met elkaar en hun gemeenschap te verbinden. Inwoners zijn vervolgens meer bereid en beter in...

 • 19 maart 2018

  Stemwegwijzer.nl wijst kiezer de weg op 21 maart

  Stemwegwijzer.nl wijst kiezer de weg op 21 maart

 • 14 maart 2018

  Kiezer straft politieke partijen voor besturen gemeente

  Politieke partijen die deelnemen aan het gemeentebestuur verliezen bij de volgende gemeenteraadsverkiezingen gemiddeld vier tot acht procent van hun raadszetels. Voor partijen die weinig wethouders leveren is dit verlies twee keer zo groot als voor...