Skip to ContentSkip to Navigation
About us Latest news News News articles

Live videostream: planologielezing met minister Schultz van Haegen

09 maart 2012

 • De lezing van minister Schultz van Haegen is maandagmiddag live te volgen via: planologielezing

Minister Schultz van Haegen spreekt over ‘Planologie in beweging – een nieuwe kijk op ruimte, regels en rollen’. Zij is hoofdspreker van de 5de Planologielezing van de Rijkuniversiteit Groningen.

Deze lezing gebruikt de minister om haar visie op de ruimtelijke ontwikkeling van Nederland uiteen te zetten. Tot dusverre heeft de minister met concrete acties haar beleid vorm gegeven. In haar lezing wil zij deze acties verbinden en onderbouwen in een beschouwend perspectief op basis van strategische argumenten. Zij doet dit voor en in discussie met een publiek variërend van studenten en hoogleraren planologie. Het co-referaat wordt gehouden door prof. dr. Gert de Roo.

De 5de Planologielezing wordt gehouden op 12 maart, van 13 tot 15 uur in de aula van het Academiegebouw van de Rijksuniversiteit Groningen.

Laatst gewijzigd:13 maart 2020 01:51

Meer nieuws

 • 22 juli 2020

  Voorzichtigheid in Noord-Nederland in afwachting van tweede golf

  Ondanks het gemis van vrijheid, gezelligheid en spontaniteit, zijn inwoners in Noord-Nederland deze zomer voorzichtig bij het maken van hun vakantieplannen. Slechts 14% van de Noord-Nederlanders gaat deze zomer op vakantie in het buitenland,...

 • 10 juli 2020

  ENLIGHT recognized as a European University

  The ENLIGHT consortium of nine European universities, including the University of Groningen, was selected within the framework of the second call for ‘European Universities’, the European Commission's pilot program for new multilateral networks....

 • 08 juli 2020

  Piekopvang in Groningen voorbereid voor internationale studenten

  Aan het einde van de zomer komen er naast veel Nederlandse studenten ook internationale studenten naar Groningen om voor kortere of langere tijd te studeren aan de Hanzehogeschool Groningen (HG) of de Rijksuniversiteit Groningen (RUG). Vanwege de...