Skip to ContentSkip to Navigation
About us Latest news News News articles

New: European Energy Law Report IX

08 maart 2012

The European Energy Law Report IX presents an overview of the most important legal developments in the field of EU and national energy and climate change law as discussed at the 2011 European Energy Law Seminar. The focus is on the developments at the national level following the implementation of the EU Directives with regard to the internal electricity and gas markets.

The report contains four sections representing the following topics: "The Role of Case Law in Liberalising EU Energy Markets", "Energy and Carbon Markets - Transparency and Design Challenges", Developing EU Infrastructure - New Grids and Regulatory Instruments" and Securing Energy Supply - Resource and Treaty Developments".

The report is edited by Martha M. Roggenkamp and Olivia Woolly.

Laatst gewijzigd:19 januari 2024 11:18

Meer nieuws

 • 12 januari 2024

  Leon Verstappen gedecoreerd tijdens jubileumcongres

  Leon Verstappen (Meijel, 1965), hoogleraar Notarieel Recht aan de Faculteit Rechtsgeleerdheid van de Rijksuniversiteit Groningen, is vrijdag 12 januari verrast met een Koninklijke Onderscheiding in de categorie Officier in de Orde van Oranje Nassau...

 • 11 december 2023

  Join the 'Language and AI' community

  As a part of the Jantina Tammes School, the 'Language and AI' theme is an interdisciplinary initiative that aims to encourage collaboration among academics, PhD candidates, students, and industry representatives who share a keen interest in the...

 • 05 december 2023

  Botsende mensenrechten: hoever mogen demonstranten gaan?

  Snelwegblokkades, anti-abortusdemonstranten en fakkelzwaaiers bij politici thuis. Het recht om te demonstreren is een groot goed, maar soms schuurt het met andere mensenrechten. Noor Swart onderzoekt voor haar proefschrift het Nederlandse...