Skip to ContentSkip to Navigation
About us Latest news News News articles

Emil Verheul en Maartje de Graaf tweede in nationale pleitwedstrijd verzekeringsrecht

03 februari 2012

Vrijdag 3 februari jongstleden heeft de afgevaardigde delegatie van de Rijskuniversiteit Groningen, de tweede plaats weten te veroveren bij de Nationale Verzekeringsrechtelijke Pleitwedstrijd bij Dirkzwager advocaten & notarissen te Arnhem. De delegatie bestond uit Emil Verheul, masterstudent privaat- en strafrecht, en Maartje de Graaf, bachelorstudente Rechtsgeleerdheid.

Teams van de universiteiten uit Groningen, Nijmegen, Rotterdam en Tilburg pleitten tegen elkaar voor een bokaal en een uitnodiging voor een studentenstageperiode bij de sectie Aansprakelijkheid, Schade & Verzekering van Dirkzwager.

De jury bestond uit prof. mr. Hans Borgesius (emeritus hoogleraar te Groningen, hoofdredacteur van het tijdschrift Het Verzekerings-Archief en vice-president van het gerechtshof te ’s-Gravenhage), prof. mr. Han Wansink (hoogleraar te Leiden en emeritus hoogleraar Erasmus Universiteit Rotterdam) en mr. Rob Elzas (advocaat en vennoot Dirkzwager advocaten & notarissen).

Het kantoor prees de Groninger studenten met name omdat zij zonder enige voorkennis van het verzekeringsrecht het zo ver hebben weten te schoppen. Eerder dit studiejaar wist dit duo de Groninger Pleitwedstrijd te winnen. Beide studenten kijken terug op een mooie dag.

Laatst gewijzigd:04 juli 2014 21:29

Meer nieuws