Skip to ContentSkip to Navigation
About us Latest news News News articles

Jan Brouwer: 'Voetbalwet niet specifiek genoeg tegen hooligans'

01 november 2011

De voetbalwet heeft de gemeente Amsterdam nog niet gebracht wat zij ervan had verwacht. Woensdag heeft de stad weer te maken met zo'n wedstrijd die in het verleden tot ongeregeldheden leidde: Ajax - Dinamo Zagreb. Volgens hoogleraar Algemene Rechtswetenschap prof. mr. dr. J.G. Brouwer is de grote makke van de voetbalwet dat die zich niet specifiek genoeg tegen hooligans richt. De problematiek van internationale hooligans is volgens Brouwer nog ingewikkelder.
Lees Kritiek Amsterdam op voetbalwet in de Telegraaf en Amsterdam uit onvrede over voetbalwet op VoetbalPrimeur.nl, beide van 1 november 2011.

Laatst gewijzigd:10 oktober 2022 12:02

Meer nieuws