Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Promotie: MSc A.J. Day, Emotions and Identification in Interactive Groups

29 november 2011

Wanneer: do 29-11-2012
Aanvang: 11:00
Eindtijd: 12:00

Op 29 november 11.00 uur hoopt MSc A.J. Day te promoveren op het proefschrift getiteld:

Emotions and Identification in Interactive Groups

Promotores:     prof.dr. T. Postmes
Co-promotor:   dr. T. Morton
Laatst gewijzigd:21 februari 2017 11:17

Meer nieuws

 • 23 februari 2018

  Schaatsprestaties voorspellen met geautomatiseerde analyses

  Sport, wetenschap en het bedrijfsleven zetten de eerste stap richting digitalisering van de schaatssport. De kracht van deze samenwerking is dat iedere partij zich kan focussen op zijn eigen expertise. Mede dankzij de Data Services Hub van KPN kunnen...

 • 22 februari 2018

  Op zoek naar ons zesde zintuig: timing

  Hedderik van Rijn, adjunct-hoogleraar Cognitieve Wetenschappen en Neurowetenschappen, kreeg in 2017 een prestigieuze NWO Vici-beurs toegekend. Hij kreeg anderhalf miljoen euro voor zijn onderzoek naar hoe mensen hun handelen timen. De bestaande theorie...

 • 06 februari 2018

  Nico van Yperen: ‘Een mentaal zwakke topsporter bestaat eigenlijk niet’

  Nico van Yperen is de eerste hoogleraar in Nederland die zich primair richt op de psychologie van sport en presteren. Hij bekleedt de leerstoel Sport & Performance Psychology. Welke psychologische factoren en omstandigheden zijn van invloed op het optimaal...